Nawet w 50. Jakoś lata 1996-97.
Pierwszy Top Radia 357
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jotem3, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jotem3
Re: Pierwszy Top Radia 357
trochę z przymrużeniem oka: a czemu Basię wpuścili do zestawu?, a Edzi czy innych naszych międzynarodowych gwiazd nie? David Ross na przykład w utworze Little Stranger. Tatiana Okupnik w Grecji była na listach
To nie jest byle jaka kompozycja, napisali ja Bee Gees. A ja zakochałem się w tym długim dźwięku ooooooo.... w wieku lat ok 10 

77. Nie płacz kobieto
- 8azyliszek
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2002
- obserw99
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 01.05.1982
Witam Was z kieleckiego. O dziwo nie wieje. Sylwester posiadówkowy skończył się o 06:00. Miło się spotkać z dawnymi znajomymi. 03.01 wracam do domu. Teraz się ogarniam ale jestem jakoś do tyłu. Muzyka radia 357 już gra. Jest pięknie. Jest normalnie. Słuchalność Trójki spadła do 1,6%. Trójka aktualnie jest na 12 miejscu, najniższym w historii.
- 8azyliszek
Jest jeszcze coś takiego jak Trójka??? Jak dla mnie to miłe wspomnienia, prawie 40 lat słuchania.obserw99 pisze: ↑sob sty 01, 2022 12:45 pm Witam Was z kieleckiego. O dziwo nie wieje. Sylwester posiadówkowy skończył się o 06:00. Miło się spotkać z dawnymi znajomymi. 03.01 wracam do domu. Teraz się ogarniam ale jestem jakoś do tyłu. Muzyka radia 357 już gra. Jest pięknie. Jest normalnie. Słuchalność Trójki spadła do 1,6%. Trójka aktualnie jest na 12 miejscu, najniższym w historii.
Zastanawia mnie skąd spadki klasyków
i jednocześnie tyle niespodziewanych kawałków. Czy myślicie, że żniwo COVID mogło mieć wpływ na przetasowania i brak głosów na starsze rzeczy oddanych przez starszych słuchaczy, których z nami już nie ma?

Jak do tej pory moje 3 głosy i to na początku. FGTH, Moody i Dire Straits. O Michał Jackowski 

- 8azyliszek
76. Billie Jean
a ja głosowałem na Earth Song z uwagi na najbardziej aktualne treści
- 8azyliszek
Jak się sztucznie zmniejszy liczbę głosujących z 200 do 40 tys to tak jest. Plus wyrzucenie utworów Kultu z Topu. :/
77 - No woman no cry
Czyste reggae jest dla mnie trudno strawne, a Marley to już szczególnie.
76 - Billie Jean
Jak dla mnie Michael to zdecydowanie przereklamowana gwiazda, która miała niewiele do zaofiarowania. A to jeden z jego gorszych utworów.
Czyste reggae jest dla mnie trudno strawne, a Marley to już szczególnie.
Jednak co innego jak jakaś piosenka na listę się załapie a co innego jeżeli jest się światową gwiazdą (nawet jeżeli być może nie z tych największych).
76 - Billie Jean
Jak dla mnie Michael to zdecydowanie przereklamowana gwiazda, która miała niewiele do zaofiarowania. A to jeden z jego gorszych utworów.
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Czyli Music miało dwa głosy. 

Nie interesują mnie takie rzeczy.
A dla mnie jeden z lepszych. Początki Jacksona do Thrillera uważam za niezłe, później już mnie nie ruszał.kajman pisze: ↑sob sty 01, 2022 12:51 pm 77 - No woman no cry
Czyste reggae jest dla mnie trudno strawne, a Marley to już szczególnie.Jednak co innego jak jakaś piosenka na listę się załapie a co innego jeżeli jest się światową gwiazdą (nawet jeżeli być może nie z tych największych).
76 - Billie Jean