gioconda2 pisze: ↑pt gru 31, 2021 8:40 pm
W pierwszej parze w paso doble poprowadzą nas: zaprawiony w bojach jollyroger72 z porwaną w okolicy Nicolettą.
gioconda2 pisze: ↑pt gru 31, 2021 8:43 pm
teraz dopiero widzę, co zamówił w moim karneciku temik3 jak ja dam radę ? [/b] Z takim torreadorem Dobrze, że suknia od spodu w kolorze płachty na byka
Ja wiedziałem, że tak będzie Kilka głębszych i wirtuozeria się włącza, ale z taką Panią to żaden taniec nie jest przeszkodą . Kłaniam się w pas.
VILKI pisze: ↑pt gru 31, 2021 8:13 pm
Alkowi najlepszego z okazji urodzin
Kruklanki pisze: ↑pt gru 31, 2021 8:02 pmWSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I MUZYCZNEGO !!! dla naszego jubilata: AlekOb który to 29 grudnia miał swoje >>> 26 <<< urodziny. Ze specjalnymi życzeniami dla naszego jubilata>>> Alka <<<, dużo dużo muzyki, wielu wspaniałych płyt, utworów i koncertów z ulubioną muzyką. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego, szczęścia i zdróweczka.
A teraz zmysłowo wszyscy przetańczymy poniższą 5. Jakoś tak wyszło, że Ameryka ma dziś dwie szanse . Tańczona była w rytm paso double, a teraz doczekała się rumby .
Temiku3 - sam chciałeś. Wytańczyłeś się, ale tu jeszcze jeden w karneciku zapisany u gai6. Na szczęście podkład dość spokojny. Myślę, że oboju Wam podejdzie i cha cha, którą oboje czujecie .
gioconda2 pisze: ↑pt gru 31, 2021 9:13 pmTemiku3 - sam chciałeś. Wytańczyłeś się, ale tu jeszcze jeden w karneciku zapisany u gai6. Na szczęście podkład dość spokojny. Myślę, że oboju Wam podejdzie i cha cha, którą oboje czujecie .
gioconda2 pisze: ↑pt gru 31, 2021 8:19 pm
A teraz taniec, który pozostawiłam sobie. Porwę do niego czarnego119, bo czarny (kolor) pasuje do zmysłowego tanga.
w telewizji gadają, że to Sylwester zakażeń a widzę tu zabawa trwa na sto dwa a ja odgrywam tu jakąś rolę. Tancerz że mnie marny a tango to nie moja bajka. Ale jak już zaprasza pierwszoplanowa postać tego forum to postarałem się wstydu nie przynieść. Bardzo ładnie Pani dziś prowadzi ta listę. A super że Francuzi się utrzymali na liście. Kobiety potrafią. Pozdrawiam całe forum.
Sabaton - CHRISTMAS TRUCE 26/6
Tears For Fears - THE TIPPING POINT 24/4
Greta Van Fleet - BROKEN BELLS 22/3
Stereophonics - DO YA FEEL MY LOVE? 21/4
Adele - EASY ON ME 20/4
czarny119 pisze: ↑pt gru 31, 2021 9:16 pm
postarałem się wstydu nie przynieść.
Bardzo Pan ładnie prowadził, a frak na Panu to leży idealnie
Moja długa suknia z rozcięciami trochę zasłaniała Pańskie nogi, to nikt nie patrzył na kroki. Zajęci byli swoimi partnerkami. I trzymaniem rytmu.
Trzeba trochę przyspieszyć i poskakać.
Dotychczas wodzireje poszczególnych tańców wirowali w parach. A teraz przyszła pora na rodzinne podskakiwanie. Energetycznego jive'a wyskaczą: staśka i VILKI
monika1984 i szeptun68
Kruklanki i KrzysztofK (tata głosuje w nocy pewnie wracając z dyskotek, to i kondycja jest ).
I wszystkie Anie
czarny119 pisze: ↑pt gru 31, 2021 9:16 pm
postarałem się wstydu nie przynieść.
Bardzo Pan ładnie prowadził, a frak na Panu to leży idealnie
Moja długa suknia z rozcięciami trochę zasłaniała Pańskie nogi, to nikt nie patrzył na kroki. Zajęci byli swoimi partnerkami. I trzymaniem rytmu.
Pani potrafi człowieka pocieszyć. Dobrze, że nikt tego nie widział. Posiedzę tu z forum do końca ale tańczenie sobie odpuszcze.