Jestem prawie na 100 % przekonany, że to znasz, bo to bardzo znany numer.Miszon pisze:Tego nie znam szczerze mówiąc. Przynajmniej z tytułu.Gary pisze: 41 (41) Almaz - Randy Crawford

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Tak właśnie taką mam nadzieję, że jako najlepszy utwór wszech czasów będą na 1 miejscu od góry.Arkano pisze:czyli że spadną pod koniec drugiej pięćdziesiątkidominik_fi pisze:Czy to "Schody... mam nadzieję, że w tym roku zajmą zasłużone miejsce.
I mam nadzieję, że oni wjadą jak na Mistrzów przystało.Piotr pisze:Teraz schodami do nieba sie nie chodzi. Za bardzo meczace. Teraz tylko i wylacznie Winda do nieba i to w dodatku trojkami
Chociaż "Schody do nieba" nie są dla mnie piosenką wszech czasów, nawet nie są piosenką wszech czasów Led Zeppelin to mam nadzieję, że w tym roku wygrają. Przynajmniej mój zespół wszech czasów będzie na 1 miejscu.dominik_fi pisze:Tak właśnie taką mam nadzieję, że jako najlepszy utwór wszech czasów będą na 1 miejscu od góry.Arkano pisze:czyli że spadną pod koniec drugiej pięćdziesiątkidominik_fi pisze:Czy to "Schody... mam nadzieję, że w tym roku zajmą zasłużone miejsce.
Mogą wygrać przez niedawny legendarny koncert w Londynie.Gary pisze:Chociaż "Schody do nieba" nie są dla mnie piosenką wszech czasów, nawet nie są piosenką wszech czasów Led Zeppelin to mam nadzieję, że w tym roku wygrają. Przynajmniej mój zespół wszech czasów będzie na 1 miejscu.dominik_fi pisze:Tak właśnie taką mam nadzieję, że jako najlepszy utwór wszech czasów będą na 1 miejscu od góry.Arkano pisze: czyli że spadną pod koniec drugiej pięćdziesiątki