Natomiast, jak już pisałam gdzieś indziej, będąc za możliwością powrotów zdecydowanie miałam na myśli coś innego, niż to ma miejsce obecnie. W moim odczuciu w tej chwili "O mały głos" jest czymś innym niż podstawowym zestawieniem tylko z nazwy. Z pierwszej 35 utwory nie powinny spadać do tej sekcji. Przydałoby się też oddzielenie tych części jakimś jinglem... w ogóle jingli brakuje.
No i jednak mam odczucie (które miałam już przy liście kartkowej), że propozycje do głosowania pomijają w dużej mierze bardziej uznanych wykonawców na rzecz promowania tych całkiem nowych lub niszowych. Jeśli byłoby to pół na pół, to jeszcze ok., natomiast jeśli widzę nową propozycję i nie mam zielonego pojęcia, kto to jest (a nie każdy ma czas, żeby szukać i odsłuchiwać wszystko), to niestety będę się trzymać piosenek, na które głosowałam w poprzednich notowaniach. I dlatego moim zdaniem ta prezentacja propozycji po 20:00 jest bardzo słusznym pomysłem, natomiast - jeśli nie ma czasu, by puścić je wszystkie - wybierałabym na antenę raczej te piosenki, które nie były piosenkami dnia (bo je i tak łatwo było można usłyszeć w tygodniu).