jerzyko70 pisze: ↑pt lis 05, 2021 9:34 pm
Zawiedziony jestem tymi fragmentami piosenek. Nawet nowość ucięta... Chaotycznie to na razie wygląda. I te powroty...
Może jak kiedyś Pan Marek siądzie za sterami to będzie to wyglądać jak należy
barb42 pisze: ↑pt lis 05, 2021 9:38 pm
kajmanie, a co Ty chcesz od I Just call?
Barbarciu, też lubię Wondera.
kajman ma gust, jakby to napisać, nie urazić... Premium. Tu powinienem wkleić link z FB , zamiast opn zimowych pompowanie opon na zimę powietrzem Premium.
Ostatnio zmieniony pt lis 05, 2021 9:40 pm przez bobby-x, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawiedziony jestem tymi fragmentami piosenek. Nawet nowość ucięta... Chaotycznie to na razie wygląda. I te powroty...
Nie, nie zasiądzie.
Znaczy, nie miałem na myśli, że na stałe.
Na zastępstwie.
Szkoda, że Patryk Pietrzak przebił się tylko z "Maryś". Jak dla mnie "Na czarno" jest jeszcze lepsze (to tak w kontekście "Nie chcę psa", bo w klimacie bardzo podobne).
Placebo bardzo przyjemne, a duet taki sobie.
Myślę, że nawet zastępstw nie będzie - byłoby to mocno dziwne, a i sam MN już bardziej dosadnie nie mógł dać do zrozumienia, że dla niego prowadzenie Listy to temat zamknięty, baaaaardzo trzeba było na nim wymóc pojawienie się w notowaniu nr 1, przekazał pałeczkę, temat zamknięty. Moim zdaniem druhami zastępowymi powinni być młodzi - Mateusz Fusiarz, Ola Budka, Marta Kula, Maja Piskadło...
adrianec pisze: ↑pt lis 05, 2021 9:44 pm
Jazzmei Horn nie uświadczę raczej mimo głosowania, ale no nic, jest za to "Zupa nic"
Ja też wspieram. Ale przyznam, że jej płyta A sociall call to dopiero była rewelacja. Jak nie znasz to polecam (no może poza pierwszymi dwoma utworami).