Znawca?

Lista piosenek Radia 357

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jotem3, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jotem3

kajman

Znawca?

Post autor: kajman »

Co sądzicie o tym, żeby ruszyć ze znawcą? I jeżeli tak to głosy tajne czy jawne (przynajmniej na razie)?
kacper94
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2014

Re: Znawca?

Post autor: kacper94 »

Jeśli mogę zabrać głos - bo moje doświadczenie na forum jest dość niewielkie i nie wiem, czy ktoś weźmie pod uwagę moje zdanie - ale pomysł jest bardzo dobry. Bo jak wkręciłem się w Znawcę przy poprzedniej liście, to chyba wziąłem udział w jednym czy dwóch notowaniach i... A co do głosów, to dla uatrakcyjnienia zabawy fajnie byłoby, gdyby były one tajne :)
kajman

Post autor: kajman »

Wygląda na to, że znawca nie zyskał poklasku. To może ja napiszę tylko, że stawiam na zmianę lidera, awans Gahana i debiuty Tworzywa i Riverside w top 10.
Awatar użytkownika
VILKI
Listy Przebojów Trójki słucham od: 256 not.

Post autor: VILKI »

nie jestem zaskoczony brakiem zainteresowania. o ile kiedyś uwielbiałem tą zabawę to teraz... jest to wróżenie z fusów. nie wiemy tak naprawdę jak to będzie wyglądać? czy będą powroty do top 35? itd itp :know:
kacper94
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2014

Post autor: kacper94 »

Jestem trochę zmartwiony brakiem Znawcy, ale cóż zrobić... To ja tylko zaznaczę, że na 1. miejscu będzie dzisiaj pewnie "Boomer"...
ODPOWIEDZ