Szkoda, że bez hat-tricka, a tymczasem u mnie wyżej

Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Dziękuję Wam za pamięć.Kruklanki pisze: ↑pt wrz 03, 2021 7:01 pm Dziś życzenia urodzinowe wędrują do ...
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I MUZYCZNEGO !!! dla naszego jubilata:
Sundrajta - Andrzeja który to 4 września będzie miał swoje >>> 53 <<< urodziny.
Z powodu że stracił bliską osobę w maju (Mamę). Nie odpisał na PW, dlatego wspólnie z giocondą w zasadzie Agnieszka wybrała że najlepszy będzie ten utwór.
Drogi Andrzeju (nasz Sundrajto)
Ze specjalnymi życzeniami dla naszego jubilata >>> Andrzeja <<<, dużo dużo muzyki, wielu wspaniałych płyt, utworów i koncertów z ulubioną muzyką. A utworem który wybraliśmy wspólnie z giocondą dla Niego z naszej listy do dedykacji jest ten. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego, szczęścia i zdróweczka.
Trzymaj się !!! Miejmy nadzieję że powrócisz do nas na ForaListę.
Lombard - MODLITWA O WYSPY SZCZĘŚLIWE
No co Ty temiku! Łatwiej być jednorazową atrakcją, niż stałym prowadzącym. Ja Cię nie wypuszczam!
Witamy Andrzeju !!!Sundrajta pisze: ↑pt paź 01, 2021 9:49 pmDziękuję Wam za pamięć.Kruklanki pisze: ↑pt wrz 03, 2021 7:01 pm Dziś życzenia urodzinowe wędrują do ...
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I MUZYCZNEGO !!! dla naszego jubilata:
Sundrajta - Andrzeja który to 4 września będzie miał swoje >>> 53 <<< urodziny.
Z powodu że stracił bliską osobę w maju (Mamę). Nie odpisał na PW, dlatego wspólnie z giocondą w zasadzie Agnieszka wybrała że najlepszy będzie ten utwór.
Drogi Andrzeju (nasz Sundrajto)
Ze specjalnymi życzeniami dla naszego jubilata >>> Andrzeja <<<, dużo dużo muzyki, wielu wspaniałych płyt, utworów i koncertów z ulubioną muzyką. A utworem który wybraliśmy wspólnie z giocondą dla Niego z naszej listy do dedykacji jest ten. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego, szczęścia i zdróweczka.
Trzymaj się !!! Miejmy nadzieję że powrócisz do nas na ForaListę.
Lombard - MODLITWA O WYSPY SZCZĘŚLIWE![]()
I widzicie sami, że bardzo rzadko tutaj zaglądam (gdyż dopiero kilka dni temu odczytałem PW od cytowanego autora postu), bo jeszcze się nie ogarnąłem, po wszystkim co mnie spotkało, chociaż na forum MyCharts już częściej zaglądam, bo tam znajduję więcej wątków, które mnie interesują.![]()
I mam nadzieję, że może wkrótce tutaj wrócę, bo raczej jeżeli będę chciał to uczynić względem jakiejś bieżącej i współczesnej listy, to tylko tu,
Aha i choć Lombard bardzo lubię, to tej akurat piosenki nie pamiętam, ale jest bardzo ciekawa, jak na pierwsze poznanie.
I życzę Wam świetnej zabawy w odnowionej TFP.![]()
A bo to jest nowa piosenka.
Jeszcze nie na stałe.
Ze dwa razy w życiu miałem gitarę w rękach.
O, a ja bym na przykład chętnie wrócił, ale wciąż mam wrażenie, że nie ma do czego. Pisałem już o tym nie raz, nie dwa, napiszę raz jeszcze, choć miast tego mógłbym iść na przykład porzucać grochem o ścianę.
Szkoda, że nie znasz całej sytuacji. No ale więcej nie ma sensu pisać.
Idea ożywcza, ale ... przy jawnym głosowaniu, to obawiam się, że kalkulatory poszłyby w ruch. A wszyscy nie damy rady głosować o 11:55 w pt.
Stopniowo następuje samoregulacja. Już nie wszyscy z obozu LP głosują na "komplet". Powoli kilka osób odpuszcza po 1 numerze.
+1.jollyroger72 pisze: ↑ndz paź 03, 2021 9:44 amZa bardzo to polskie... Zaproponować coś to nie, ale narzekać to tak.