Hmm... jest problem, bo mój też musi być w piątek (bo w sobotę mnie nie będzie)... .
Teoretycznie nie musi być wieczorem, ale ja pewnie nie będę wcześniej niż o 17, a wtedy to pewnie wyjeżdżacie do 357...
Hmm... jest problem, bo mój też musi być w piątek (bo w sobotę mnie nie będzie)... .
Mój także dlatego musi być w piątek, że Ciebie w sobotę nie będzie. Ale to tylko nieco ponad pół godziny (no może trochę więcej niż nieco) i jeżeli Twój nie jest znacznie dłuższy to spokojnie powinniśmy się wyrobić.
A tu mnie zaciekawiłeś
Masz na myśli wizytę na Mysliwieckiej?neon.ka pisze: pt wrz 10, 2021 10:17 pm Przeczytałam sobie właśnie pierwszy post w tym wątku...
Kto by przypuszczał, że cokolwiek z tego, co tam zostało napisane, okaże się mrzonką...
Kajmanie, czy konkurs będzie się odbywał na Słowackiego?kajman pisze: sob wrz 11, 2021 7:27 pmJa planuję dwa. Obydwa na 15 utworów. Przy czym jeden jest wieloczęściowy i koniecznie musi być w piątek wieczorem. W drugim jest utwór wprowadzający, bo byłoby chamstwem z mojej strony wstawić go do konkursu.
LLucky pisze: pt wrz 10, 2021 7:25 pm djjack - piątek: kurczak niesmażony + ziemniaki + surówki; sobota: schabowy + ziemniaki + surówki
konwicki1980 - piątek: leczo wegetariańskie + frytki + surówki; sobota: placki ziemniaczane + śmietana + surówki
Martyr - piątek: kurczak + ziemniaki + surówki; sobota: indyk + ziemniaki + surówki
Yacy - piątek: kurczak + ziemniaki + surówki; sobota: indyk + ziemniaki + surówki
no właśnie, można prosić o sprostowanie, co to znaczy?
Tak, wszystkie kurczaki są niesmażone - o takie prosiłem zgodnie z Twoją prośbą, Martyrko.Martyr pisze: sob wrz 11, 2021 10:55 pm Jeśli djjack ma kurczaka niesmażonego w piątek, to my też takiego chcemy (jak pisałam na pw)![]()
Super, super, tylko teraz będę musiał zastanowić się, jak je upchnąć, zwłaszcza że ja też jeden przygotowałem...
A propos: ja nadal dysponuję tylko tymi małymi głośniczkami bluetooth, które nie do końca sprawdziły się, zwłaszcza jeśli chodzi o jakość muzyki. Czy ktoś z Was ma jakiś porządniejszy głośnik, który mógłby wziąć ze sobą na zlot?konwicki1980 pisze: pt wrz 10, 2021 2:25 pm To na ABC zrobimy loudness war.Tylko niestety te nasze głośniki malutkie mają w porównaniu z tamtymi pewnie marne parametry.
kajman pisze: sob wrz 11, 2021 7:27 pm Ja planuję dwa. Obydwa na 15 utworów. Przy czym jeden jest wieloczęściowy i koniecznie musi być w piątek wieczorem.
Chyba nadrzędnym celem jest wspólne spotkanie a nie mus wzięcia udziału w konkursach?kajman pisze: sob wrz 11, 2021 8:05 pm Mój także dlatego musi być w piątek, że Ciebie w sobotę nie będzie.
Liczy się spontan a nie "segregacja", więc może nie zaprzątaj sobie tym głowy...konwicki1980 pisze: sob wrz 11, 2021 11:10 pm Muszę tylko pomyśleć, jak podzielić grupy, żeby szanse były w miarę równe.
1) Ja bynajmniej nie jadę dla konkursów, ale dla spotkania i dobrej zabawy.jollyroger72 pisze: ndz wrz 12, 2021 7:59 am1) Chyba nadrzędnym celem jest wspólne spotkanie a nie mus wzięcia udziału w konkursach?![]()
2) Liczy się spontan a nie "segregacja", więc może nie zaprzątaj sobie tym głowy...
jak wspomniałem, mój konkurs jest tylko pretekstem do dyskusji (przynajmniej taką mam nadzieję).jollyroger72 pisze: ndz wrz 12, 2021 7:59 am Chyba nadrzędnym celem jest wspólne spotkanie a nie mus wzięcia udziału w konkursach?![]()
..
Po powrocie z niego. Myślę, że do 21 powinniśmy wrócić.
W przypadku jednego z nich wyjątkowo mi zależy na obecności jak największej liczby osób, bo inaczej traci on w jakimś stopniu sens. Na drugim też chciałbym, żeby sporo osób brało udział, ale tutaj jest to mniej istotne.jollyroger72 pisze: ndz wrz 12, 2021 7:59 am Chyba nadrzędnym celem jest wspólne spotkanie a nie mus wzięcia udziału w konkursach?
Chciałbym, żeby konkurs był elementem dobrej zabawy.
Mój raczej nie, chociaż może być powodem kilku zaskoczeń. Mnie zaskoczył dosyć mocno.
Nie to, że się czepiam, ale słabo to brzmi, że coś "musi być".Miszon pisze: ndz wrz 12, 2021 8:48 am jak wspomniałem, mój konkurs jest tylko pretekstem do dyskusji (przynajmniej taką mam nadzieję).
mam nadzieję, że to nie będzie trwało 2 godziny...konwicki1980 pisze: sob wrz 11, 2021 11:10 pm Ja do tej pory mam 80 pytań, ale do 100 na pewno dobiję. Muszę tylko pomyśleć, jak podzielić grupy, żeby szanse były w miarę równe.
Może faktycznie zabrzmiało niefortunnie, ale miałem na myśli jedynie to, że to jedyny możliwy termin na tym Zlocie.jollyroger72 pisze: ndz wrz 12, 2021 9:06 amNie to, że się czepiam, ale słabo to brzmi, że coś "musi być".Miszon pisze: ndz wrz 12, 2021 8:48 am jak wspomniałem, mój konkurs jest tylko pretekstem do dyskusji (przynajmniej taką mam nadzieję).
Zadziwiasz mnie. Po co tak daleko idące myśli? Kto kiedy o czym zacznie myśleć, co podejrzewać itp. itd.kajman pisze: ndz wrz 12, 2021 10:57 am Przy moim jest sporo innych opcji, ale ta wiąże się z największą liczbą uczestników, a z pewnych względów bardzo mi na tym zależy. Zdradzę to w połowie konkursu, chociaż myślę, że część osób domyśli się wcześniej (spore szanse mają wszystkie z wyjątkiem dwóch, chociaż i ich nie wykluczam).
Jedno drugiemu nie przeczy.jollyroger72 pisze: ndz wrz 12, 2021 11:48 am Nie lepiej cieszyć się po prostu na wspólne spotkanie?
Żadne daleko idące. Narzuciły mi się od razu jako oczywiste.
To, jeśli dotrę, z pewnych względów nie wezmę z nim udziału.