Hmm... jest problem, bo mój też musi być w piątek (bo w sobotę mnie nie będzie)... .
Teoretycznie nie musi być wieczorem, ale ja pewnie nie będę wcześniej niż o 17, a wtedy to pewnie wyjeżdżacie do 357...
Hmm... jest problem, bo mój też musi być w piątek (bo w sobotę mnie nie będzie)... .
Mój także dlatego musi być w piątek, że Ciebie w sobotę nie będzie. Ale to tylko nieco ponad pół godziny (no może trochę więcej niż nieco) i jeżeli Twój nie jest znacznie dłuższy to spokojnie powinniśmy się wyrobić.
A tu mnie zaciekawiłeś
Kajmanie, czy konkurs będzie się odbywał na Słowackiego?
LLucky pisze: ↑pt wrz 10, 2021 7:25 pm djjack - piątek: kurczak niesmażony + ziemniaki + surówki; sobota: schabowy + ziemniaki + surówki
konwicki1980 - piątek: leczo wegetariańskie + frytki + surówki; sobota: placki ziemniaczane + śmietana + surówki
Martyr - piątek: kurczak + ziemniaki + surówki; sobota: indyk + ziemniaki + surówki
Yacy - piątek: kurczak + ziemniaki + surówki; sobota: indyk + ziemniaki + surówki
no właśnie, można prosić o sprostowanie, co to znaczy?
Tak, wszystkie kurczaki są niesmażone - o takie prosiłem zgodnie z Twoją prośbą, Martyrko.
Super, super, tylko teraz będę musiał zastanowić się, jak je upchnąć, zwłaszcza że ja też jeden przygotowałem...
A propos: ja nadal dysponuję tylko tymi małymi głośniczkami bluetooth, które nie do końca sprawdziły się, zwłaszcza jeśli chodzi o jakość muzyki. Czy ktoś z Was ma jakiś porządniejszy głośnik, który mógłby wziąć ze sobą na zlot?konwicki1980 pisze: ↑pt wrz 10, 2021 2:25 pm To na ABC zrobimy loudness war.Tylko niestety te nasze głośniki malutkie mają w porównaniu z tamtymi pewnie marne parametry.
Chyba nadrzędnym celem jest wspólne spotkanie a nie mus wzięcia udziału w konkursach?
Liczy się spontan a nie "segregacja", więc może nie zaprzątaj sobie tym głowy...konwicki1980 pisze: ↑sob wrz 11, 2021 11:10 pm Muszę tylko pomyśleć, jak podzielić grupy, żeby szanse były w miarę równe.
1) Ja bynajmniej nie jadę dla konkursów, ale dla spotkania i dobrej zabawy.jollyroger72 pisze: ↑ndz wrz 12, 2021 7:59 am1) Chyba nadrzędnym celem jest wspólne spotkanie a nie mus wzięcia udziału w konkursach?![]()
2) Liczy się spontan a nie "segregacja", więc może nie zaprzątaj sobie tym głowy...
jak wspomniałem, mój konkurs jest tylko pretekstem do dyskusji (przynajmniej taką mam nadzieję).jollyroger72 pisze: ↑ndz wrz 12, 2021 7:59 am Chyba nadrzędnym celem jest wspólne spotkanie a nie mus wzięcia udziału w konkursach?![]()
..
Po powrocie z niego. Myślę, że do 21 powinniśmy wrócić.
W przypadku jednego z nich wyjątkowo mi zależy na obecności jak największej liczby osób, bo inaczej traci on w jakimś stopniu sens. Na drugim też chciałbym, żeby sporo osób brało udział, ale tutaj jest to mniej istotne.jollyroger72 pisze: ↑ndz wrz 12, 2021 7:59 am Chyba nadrzędnym celem jest wspólne spotkanie a nie mus wzięcia udziału w konkursach?
Chciałbym, żeby konkurs był elementem dobrej zabawy.
Mój raczej nie, chociaż może być powodem kilku zaskoczeń. Mnie zaskoczył dosyć mocno.
mam nadzieję, że to nie będzie trwało 2 godziny...konwicki1980 pisze: ↑sob wrz 11, 2021 11:10 pm Ja do tej pory mam 80 pytań, ale do 100 na pewno dobiję. Muszę tylko pomyśleć, jak podzielić grupy, żeby szanse były w miarę równe.
Może faktycznie zabrzmiało niefortunnie, ale miałem na myśli jedynie to, że to jedyny możliwy termin na tym Zlocie.jollyroger72 pisze: ↑ndz wrz 12, 2021 9:06 amNie to, że się czepiam, ale słabo to brzmi, że coś "musi być".
Zadziwiasz mnie. Po co tak daleko idące myśli? Kto kiedy o czym zacznie myśleć, co podejrzewać itp. itd.kajman pisze: ↑ndz wrz 12, 2021 10:57 am Przy moim jest sporo innych opcji, ale ta wiąże się z największą liczbą uczestników, a z pewnych względów bardzo mi na tym zależy. Zdradzę to w połowie konkursu, chociaż myślę, że część osób domyśli się wcześniej (spore szanse mają wszystkie z wyjątkiem dwóch, chociaż i ich nie wykluczam).
Jedno drugiemu nie przeczy.jollyroger72 pisze: ↑ndz wrz 12, 2021 11:48 am Nie lepiej cieszyć się po prostu na wspólne spotkanie?
Żadne daleko idące. Narzuciły mi się od razu jako oczywiste.