5 NOWOŚCI
3 BEZ ZMIAN
8 W GÓRĘ
14 W DÓŁ
Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72

A już myślałam, że na zlot czekasz, bo właściwie nie opłaca Ci się do domu jechać... pozwiedzasz Pałac Kultury, metrem pojeździsz i zleci do czwartkuTStudent pisze: pt wrz 10, 2021 7:56 pm Wszystkim cześć, pozdrawiam z Wawy, oczekując na koncert Pani Doroty![]()

to w listopadzie by pasowało listo - pad
Ale podobno szykujemy się na złotą polską jesień, nie?
Byłoby miło, ale jeszcze urlopu nie mam, dopiero zlotem zaczynamgioconda2 pisze: pt wrz 10, 2021 7:58 pmA już myślałam, że na zlot czekasz, bo właściwie nie opłaca Ci się do domu jechać... pozwiedzasz Pałac Kultury, metrem pojeździsz i zleci do czwartku![]()
![]()
Możesz nagle zachorować w stolicy. Telefon do lekarza i e-zwolnienieTStudent pisze: pt wrz 10, 2021 8:00 pm jeszcze urlopu nie mam, dopiero zlotem zaczynam![]()
![]()
![]()
A ogólnie to jasne, że opłaca mi się wracać do domu
Rok akademicki jeszcze się nie rozpoczął.
1) Oszczędzam na wyjazd w górygioconda2 pisze: pt wrz 10, 2021 8:08 pmPrzecież pracujeszalbo przytul się do jakiejś miejscowej fanki Doroty i poproś o przygarnięcie
![]()
na koncercie się zaznajomisz
To nie ma znaczenia, pokoje godzinne są całoroczne, a i studentów już nie wyrzucają na całe wakacje ... już za naszych czasów można było cały rok mieszkać, a teraz wyrzucać mogą tylko chyba ze względu procedury covidowe

Już się napodrywał i nacałował ?

bo nie głosowałeś
Zostało jeszcze 5 Lady Panków.