mateusz15 pisze: ↑pt lip 16, 2021 8:44 pm
w sytuacji jakiś absurdalnych podejrzeń
Odniesienie się do Ciebie jako fana polskiej muzyki było niczym, bo to, co teraz napisał TStudent o "pralni" to jest dopiero coś ! O co tu chodzi ? Jestem tak samo wygłupiona jak kajman
EDIT:
TStudent napisał szybciej niż ja...
Ostatnio zmieniony pt lip 16, 2021 8:49 pm przez gioconda2, łącznie zmieniany 1 raz.
gioconda2 pisze: ↑pt lip 16, 2021 8:47 pmO co tu chodzi ?
Po prostu moja lista jeszcze żyje. Na mojej liście był swego czasu taki suplement, który wirtualnie oznaczał miejsca od 31. w dół, nazywałem też ją pralnią. Jest szansa, że ją przywrócę, ale na razie wychodzę po omacku z własnego kryzysu i jeszcze do tego zajmuje mnie (trochę czasu i sporo myśli) znajomość, o której rozmawialiśmy, więc pewnie pralnia na moją listę wróci dopiero w sierpniu. Albo jeszcze później...
gioconda2 pisze: ↑pt lip 16, 2021 8:47 pm
Odniesienie się do Ciebie jako fana polskiej muzyki było niczym
Dopisałem, że skądinąd, bo mateusz15 postuje swoją listę na Sebastosie i na niej króluje polska muzyka.
TStudent pisze: ↑pt lip 16, 2021 8:45 pm
nawiązująca do Twojej dawnej alni
Wyjaśnienie dla niezorientowanych: w liście przeze mnie prezentowanej na 2 forach prze wiele lat miałem twór będący połączeniem poczekalni z przechowalnią. W jakiś tam sposób praktycznie coś takiego nadal w niej jest tylko połączyłem to z główną częścią listy i zastosowałem ciągłą numerację.
TStudent pisze: ↑pt lip 16, 2021 8:52 pm
pewnie pralnia na moją listę wróci dopiero w sierpniu.
Pewnie. Gorąco jest to można chodzić w minimalnej liczbie ciuchów, po drodze wykąpać się w nich w jakimś akwenie, wyschną na Tobie na słońcu .A jesienią więcej prania, bo więcej ubierania To i pralnia się przyda... Wczoraj czytałam na lokalnym portalu, że z suszarni jednego z osiedlowych bloków skradziono rower. Opublikowano wizerunek podejrzanego sprawcy. A w komentarzach ... Suszarnia to nie rowerownia. Dobrze, że mu ukradli... Monitoring w piwnicy na niestrzeżonym blokowisku... A sprawcą to zajęła się tylko jakaś część komentujących
Hej
Dziś nie słucham, ale widzę że nic mnie fajnego nie ominęło ... Gary wylatuje, a sześciominutowy blues się nie załapuje . Jest za to równie długi disco gniot.
Kajman, przestań się boczyć i zacznij głosować Twój konkurs trochę trudny dla mnie.
51. The Pretty Reckless - ONLY LOVE CAN SAVE ME NOW 15/3
52. Harmonica Shah & Howard Glazer - SO MANY ROADS 14/2
53. Diana Ross - THANK YOU 13/3
54. Foo Fighters - CHASING BIRDS 12/3
55. Martyr - RAISE YOUR HORNS, UNITE! 12/2
56. Nothing But Thieves - FUTUREPROOF 11/2
56. Echo - OGIEŃ 11/2
Widzę, że nie ma już żadnych chętnych do zabawy (już, bo jedną prawidłową odpowiedź otrzymałem) ale może ktoś się skusi, bo teraz taka mocna podpowiedź.
DUREŃ
lady pisze: ↑pt lip 16, 2021 9:15 pm
Twój konkurs trochę trudny dla mnie.
Powalcz. Szczególnie że ta podpowiedź sporo daje.
lady pisze: ↑pt lip 16, 2021 9:15 pm
Kajman, przestań się boczyć i zacznij głosować