A czyli liczy się tylko to, co się zadziało w podstawowych 90 minutach?
I mimo, iż wytypowałam dobry wynik, to 3 pkt. nie dostanę

A czyli liczy się tylko to, co się zadziało w podstawowych 90 minutach?
I jeżeli by nie było jakiś sprzeciwów to byłbym za takim rozwiązaniem tzn zaliczyć typy trzech półfinalistów poza pierwszym i nie zaliczać typu na mistrza Europy.
Takie rozwiązanie, jakie chcę przyjąć na pewno nie faworyzuje osoby, która się spóźniła.
1. Jestem w stanie się zgodzić.
Ale ten półfinał nie jest brany pod uwagę.
I dokładnie tak policzyłem. Za Włochy wszyscy dostali dwa punkty. Za Danię obstawiający zwycięstwo trzy, remis ze wskazaniem na Danię dwa.temik3 pisze: ↑ndz cze 27, 2021 2:58 pm Za trafny wyniki po 90 minutach 3 pkt.
Za trafne wskazanie zwycięzcy, lub wskazanie innego remisu niż był 1 pkt po 90 minutach.
Dodatkowo 2 pkt za trafne wskazanie druzyny awansującej.
Przykład
Włochy - Austria typ 1-1 wynik meczu 0-0 - 1 pkt. I teraz gdy ktos typował Włochów jak tych co przeszli dalej 2pkt, jeśli Austrię 0 pkt.
No i dobrze, ani włosi ani Danie nie moga być liczeni do punktacji w tym konkretnym przypadku, a także to samo w przypadku Mistrza Euro.
Co za mecz, co za emocje! To znaczy może dla postronnych widzów nie aż tak bardzo, trudno mi ocenić czy był to dobry mecz, ale jak się jest zaangażowanym emocjonalnie, przeżywa się każdy odbiór piłki, każdy wślizg, każde podanie, zupełnie inaczej się to odbiera. Dodatkowo oglądałem mecz w grupie znajomych, tak że emocje aż buzowały.
Zdaje się, że przegrali z nimi 5 z ostatnich 7 meczów. Najwyraźniej Czechom podchodzi holenderski styl gry.Neo01 pisze: ↑pn cze 28, 2021 3:04 pm Czesi mają jakiś dziwny sposób na europejskie drużyny, także te teoretycznie od nich silniejsze, a na Holendrów to już w ogóle. Wyobraźcie sobie, że wszystkie 4 czerwone kartki dla Holendrów w ME otrzymali w meczach z... Czechosłowacją albo Czechami!! Poza tym zdaje się, że przegrali z nimi dwa ostatnie mecze... To jakieś fatum!