Mysle ze to nie przypadek

Moderatorzy: ku3a, tadzio3, ku3a, tadzio3
Mam identyczne odczucia.Miszon pisze:Nosz kutwa mać, ja pitolę, tradżik, porąbało ich totalnie!!!![]()
![]()
![]()
.
Dołączam się. Czemu podejmują takie durne decyzje? Mają za dużo słuchaczy?tadzio3 pisze:Mam identyczne odczucia.Miszon pisze:Nosz kutwa mać, ja pitolę, tradżik, porąbało ich totalnie!!!![]()
![]()
![]()
.
No własnie nie.airborn pisze:Ja się zastanowiłem. W zeszłym roku Top z Metzem podobał mi się dużo bardziej niż z MN.
(Nota bene, uwielbiam, jak ktoś mi wmawia, co mi się powinno podobać).
Pora nadawania Topu w Trójce - przecież to oczywiste. Nie tyle zemsta na Niedźwiedziu, co utrudnienie życia konkurencji i zminimalizowanie liczby słuchaczy, którzy zaczną jej słuchać. Dziwicie się, że TVP, Polsat i TVN nadają atrakcyjne filmy o tych samych porach?
heh, miałem napisać to samo, ale nie chciałem być aż tak bezpośredni. W każdym razie - przystopuj z taką nachalną reklamąku3a pisze:sebas, jakie sa Twoje powiazania z RZP? bo przyznam, ze podejrzanie mi wszystkie Twoje posty wygladaja...
U mnie to samo. W Sylwestra za dużo nie posłucham, bo pewnie o 18 będę w chacie, a o 20 będę wychodził, ale jeśli tylko w Nowy Rok zacznie się o rozsądnej porze (czyli po południu), to włączam radio, częstotliwość już jest nastawiona.ku3a pisze:zeby nie bylo watpliwosci - ja bede sluchac topu trojkowego.
zeby nie bylo watpliwosci 2 - caly czas jestem tak samo wkurzony na daty emisji topu trojkowego jak bylem na samym poczatku gdy sie dowiedzialem.
Balonik na liscie wspomniał , że pierwsza i druga odsłona TOPU bedzie nadawana od 14.00 do 20.00 (Oczywiscie 31.12 i 01.01. )Miszon pisze: U mnie to samo. W Sylwestra za dużo nie posłucham, bo pewnie o 18 będę w chacie, a o 20 będę wychodził, ale jeśli tylko w Nowy Rok zacznie się o rozsądnej porze (czyli po południu), to włączam radio, częstotliwość już jest nastawiona.