czy ktos ja ma, liczyłem ze Kaczkowski bardziej ja przyblizy w mini max
co sadzicie o takiej muzyce, bo dla mnie po ...populistycznym wypaleniu BOMBA
Trzeszczaca płyta
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
ja ją mam i - tak jak gdzieś już pisałem - bardzo mi się podoba. Oczywiście nie słucham jej codziennie po 2 razy ale od czasu do czasu czemu nie
Na pewno sam bym się nie zainteresował takimi utworami mimo że słuchałem często "muzyki do ubierania choinki" gdzie Pan Piotr sporo tego typu kawałków prezentował. Grudzień, szczególnie blisko Wigilii, to idealny czas na słuchanie tej płyty.

Na pewno sam bym się nie zainteresował takimi utworami mimo że słuchałem często "muzyki do ubierania choinki" gdzie Pan Piotr sporo tego typu kawałków prezentował. Grudzień, szczególnie blisko Wigilii, to idealny czas na słuchanie tej płyty.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Re: Trzeszczaca płyta
W ostatnich tygodniach (gdzieś od półtora miesiaca) w jego audycjach leciały z niej wszystkie utwory, niektóre po 3 razy, więc nie wiem, czy dało się bardziej przybliżyć...choroszcz pisze:czy ktos ja ma, liczyłem ze Kaczkowski bardziej ja przyblizy w mini max
A płyta bardzo ciekawa, niektóre utwory bardzo nostalgicznie brzmią, zwłaszcza jak się człowiek zorientuje, że "skądś je zna".