Mam pytanie

Ktoś, gdzieś, kiedyś słyszał coś, ale nie wie kto, gdzie, kiedy i z kim — czyli zubożona wersja „Jaka to melodia” :-)

Moderatorzy: danco28, danco28

Vinyl84

Mam pytanie

Post autor: Vinyl84 »

Mam takie dziwne pytanie. Czy wie ktoś kiedy dokładnie pan Piotr Kaczkowski będzie opowiadał o swoich wrażeniach z dzisiejszego koncertu LZ :?: Wdzięczny byłbym też za podanie mi namiarów pod którymi możnaby obejrzeć/posłuchać (niepotrzebne skreślić :P) chociaż fragmentu dzisiejszego koncertu LZ :?:
Awatar użytkownika
mcgrat

Post autor: mcgrat »

za 20 funtów można kupić możliwość obejrzenia przez internet koncertu, wszystko na stronie fundacji organizującej koncert
Vinyl84

Cytat z pierwszej godziny Niedzielnego Minimaxu:
"Późną nocą z czwartku na piątek powiedziałem zapraszam na Niedzielę. A potem będę zapraszać na Świt we Wtorek, bo będę opowiadać o tym co mi się przydarzyło..."
Pytanie brzmi:
Nagrywał ktoś to co miało być we Wtorek (dzisiaj :?: ) o świcie... Było coś w ogóle :?:
Awatar użytkownika
Megalomaniac 3-owy

Post autor: Megalomaniac 3-owy »

...był taka chwilka [około 7.40] rozmowy Marcela z Piotrem zakończona 'kaszmirowo'... jestem też ciekaw czy było też coś w poniedziałek??? gdy Piotr był po wysłuchaniu próby ZEPÓW

Ps. lookne wieczorem w 'taśmociąg' jak zapis się wciągnął [czyt.wcisnął] to wrzucę ten komentarz

ot i to co z 'taśmociągu' spadło :lol:

http://www.yousendit.com/transfer.php?a ... NVhIRGc9PQ
Vinyl84

Nie wiem czy było coś w Poniedziałek :(. Ale wydaje mi się, że dzisiaj choćby nie wiem co bede siedział od 23.00 i nagrywał Minimax. Bo bedzie dzisiaj prawda :?:
ODPOWIEDZ