ku3a pisze: ↑pn cze 07, 2021 9:13 am
adr pisze: ↑pn cze 07, 2021 1:50 am
mało osób głosuje, liczy się każdy głos, może ktoś zapomniał, więc ja cotygodniowo przedłużam głosowanie.
oczywiście, że może się zdarzyć, że
raz na jakiś czas się zapomni.
A co, jeśli się przypomina dopiero w weekend?
Prawda jest taka, że ciągnę głosowania bardziej na zasadzie tradycji i pokazania trochę tego "co u mnie w trawie piszczy", a raczej
co w odtwarzaczu (rzeczywistym i w telefonie) gra, bo motywacja jest u mnie bardzo średnia, bardzo delikatnie pisząc.
Rozumiem i doceniam to, że jesteś Ty czy Jolly pod tym względem bardzo pryncypialny, ba, nawet Was podziwiam, bo ja tak nie umiem,
ale proszę też o zrozumienie, a raczej
wyrozumiałość dla luźnego podejścia, bo ani od tego kiedy zagłosuję nikt nie umrze, ani nikogo tym nie zbawię.
Rozumiem, że dla niektórych jest może zbyt luźne, ale ludzie mają różne nastawienie do różnych kwestii.
Jak ja widzę moje głosy? Ot, zwykłe głosowanie jednego z wielu (tym razem mało zdyscyplinowanych) użytkowników forum.
Wiele innych głosowań albo przegapiłem albo nie mam na to na tyle wolnej chwili, żeby w miarę solidnie zagłosować.
Ostatnio płyty wszech czasów, na przykład. I jest mi z tego powodu przykro, ale nie przeskoczę tego. Nie jestem w stanie.
Nie chcę, żeby rozpętała się burza wobec powyższego - i proszę najniższy wymiar kary.
A że Adr opóźnia się z podliczaniem... Mój Boże, z mojego punktu widzenia "chwałaś Ci Panie"...
Ja ogólnie dziękuję, że jest ktoś taki, kto ma czas, że te głosy zlicza i to już jakieś 15 lat chyba.
Tydzień w tydzień. Bardzo to doceniam.