Czas smutnych wspomnień.
Dokładnie rok temu Niunia i Dyrektor wzięli do rąk tępe noże i poderżnęli gardło Liście Przebojów Programu Trzeciego...

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
8azyliszek pisze: ↑pt maja 15, 2020 5:32 pm To będzie najlepsze notowanie od czasu wyrzucenia nowej wersji Polski. Kazik triumfalnie wraca na Listę na wysokiej pozycji. Szykuje się jeszcze lepsze 2000 notowanie.
John1994 pisze: ↑pt maja 15, 2020 9:00 pm Ja to się boję że jak to dojdzie do Komitetu Centralnego na Nowogrodzkiej (tzn. Kazik puszczony na LP3), to nam zawieszą audycję... i nie będzie 2000. Ja wiem że to brzmi niewiarygodnie, ale w tych czasach i w tej rzeczywistości jaką mamy obecnie - wszystko i zawsze jest niestety możliwe.
Ja już wtedy zajrzałem na początek tamtego wątku i zwróciły moją uwagę te posty. Po czasie prorocze...neon.ka pisze: ↑pn maja 17, 2021 12:20 am Przeczytałam sobie parędziesiąt stron wątku z notowaniem sprzed roku...
Jak dziwnie brzmi to, co było pisane zanim się to wszystko zaczęło (a raczej skończyło...)...
8azyliszek pisze: ↑pt maja 15, 2020 5:32 pm To będzie najlepsze notowanie od czasu wyrzucenia nowej wersji Polski. Kazik triumfalnie wraca na Listę na wysokiej pozycji. Szykuje się jeszcze lepsze 2000 notowanie.John1994 pisze: ↑pt maja 15, 2020 9:00 pm Ja to się boję że jak to dojdzie do Komitetu Centralnego na Nowogrodzkiej (tzn. Kazik puszczony na LP3), to nam zawieszą audycję... i nie będzie 2000. Ja wiem że to brzmi niewiarygodnie, ale w tych czasach i w tej rzeczywistości jaką mamy obecnie - wszystko i zawsze jest niestety możliwe.
Jakie 40? Trójka istniała znacznie wcześniej i sam w l. 70-tych się na niej muzycznie wychowywałem, a z tego co mi wiadomo wiele osób robiło to znacznie wcześniej. Czyli to było grubo ponad 50 lat.
Pisząc o tych prawie czterdziestu latach miałem na myśli Listę Przebojów. Jeszcze dwa lata (teraz już tylko rok) i dojechałaby do 40 lat w eterze.