jotem3 pisze: sob maja 08, 2021 12:43 am
Tak patrzę i zastanawiam się czy tę Listę podbił, nie biorąc jeńców, fan-klub Lady Pank?
Mam uraz do zrzeszania się i nigdy nie należałam do żadnego fan- clubu żadnego wykonawcy, ale na LP i JP głosuję z własnej i niezależnej od nikogo woli. A nie mam tu powiązań rodzinno - przyjacielsko - koleżeńskich z nikim głosującym na LP i JP. Nikogo do Forum nie przyprowadziłam.
mateusz15 pisze: sob maja 08, 2021 12:50 am
Naprawdę powinny być jakieś limity utworów danego zespołu.
W tym miejscu chciałam dodać, iż to nie fani Lady Pank i Janusza Panasewicza zgłaszają ostatnio nowe propozycje. być może mają "poczucie przyzwoitości"? Właściwie to tylko 3 propozycje zgłosili fani LP i JP (temik3, szeptun68)), 2 inne należały do "umiarkowanych wyznawców" (Piotrek1979 i Kruklanki- zgłosił propozycję, która już wypadła z W.Pilichowskim). Zgłoszenia 2 ostatnich propozycji (SPIRALA i TEGO NIE MOGĄ ZABRAĆ NAM) pochodzą od osoby nie głosującej na LP (PriapMusic). I tu może Jego należy zapytać o motywację? W sumie nie mam do Niego pretensji, ale jak zgłasza to głosuję, bo dlaczego nie? Ja to samo przerabiałam z Kazikiem i też zgłosiłam kolejnego, myśląc, ze nastąpi przesyt. A nie nastąpił.
santosz pisze: sob maja 08, 2021 1:05 am
i bez pewnych zmian w regulaminie ciężko będzie zmienić ten stan rzeczy.
4989341 pisze: sob maja 08, 2021 9:23 am
może to dobry okres na zmiany ? jeśli nie teraz to kiedy...
Nie ma co tu sztucznie regulować. Samo się wyreguluje- patrz Kazik i Zaraza
Artur pisze: sob maja 08, 2021 8:20 am
zanim ukaże się nowa płyta Kultu.
Wówczas to ja będę narzekać, ale i pocieszać się, że Kazika i Zarazę przetrwałam, to i Kult przetrwam.
Wy narzekacie na notowania TFP, a ja narzekam na wyniki Foroderyków i Forumowego PTWC. Czy bilans wychodzi na zero?