Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zagadką jest dla mnie, dlaczego właśnie "Nieznajomy", a nie któryś z tych dużo większych radiowych hitów - "Trójkąty", "Małomiasteczkowy", "W dobrą stronę", "Trofea". Wiem, że to był numer jeden na LP3, ale mam wrażenie, że w powszechnej świadomości słuchaczy zdecydowanie w cieniu tamtych utworów.
47. Myślałem, że Podsiadłę będzie reprezentować w Top 100 przede wszystkim "Małomiasteczkowy", ale widocznie wystąpił taki sam efekt przesytu, jak wtedy, gdy Trójka grała "Szklaną pogodę" Lombardu odrobinę za często i ostatecznie akurat ten przebój nie został numerem 1 na LP3.
albarn pisze: ↑pn maja 03, 2021 3:32 pm
Zagadką jest dla mnie, dlaczego właśnie "Nieznajomy", a nie któryś z tych dużo większych radiowych hitów - "Trójkąty", "Małomiasteczkowy", "W dobrą stronę", "Trofea". Wiem, że to był numer jeden na LP3, ale mam wrażenie, że w powszechnej świadomości słuchaczy zdecydowanie w cieniu tamtych utworów.
No niee, co Ty gadasz. Właśnie ten numer jest powszechnie bardzo ceniony. Dzieciaki wykonują go na talent szołach i w ogóle.
Mela - super materiał, jedna z ważniejszych moich płyt ubiegłego roku, ale pierwszy utwór zaśpiewała mało pewnie i pojawiły się fałsze, niestety.
A płytę - BARDZO polecam!
bobby-x pisze: ↑pn maja 03, 2021 3:42 pm
Ciekawe czy dojdzie dziś do 30 tys patronów? Brakuje 101 osób.
przed chwilą spojrzałem i tak jest. pewnie będzie 30000.
a jeszcze kilka tygodni i pewnie obydwa radia zrównają się kwotami.
czyżby 700 tys. to było maximum, które można wyciągnąć z Patronite?
RNŚ miało nawet nieco ponad i spadło.
46. Ten Perfect nigdy nie należał do moich najbardziej ulubionych, ale po oświadczeniu Markowskiego sprzed kilku dni zwłaszcza refrenu słucha się teraz nieco inaczej.
Ostatnio zmieniony pn maja 03, 2021 3:50 pm przez GregF, łącznie zmieniany 1 raz.
Neo01 pisze: ↑pn maja 03, 2021 3:49 pm
Że schodzą ze sceny? Ale to już rok temu gdzieś.
Z tydzień-dwa temu napisał że koncerty pożegnalne które miały być rok temu ale z powodu pandemii zostały przełożone, w ogóle się nie odbędą, bo podupadł na zdrowiu.
Podobno córka mu zabroniła dalszych występów w trosce o zdrowie.