nie zauważyłem różnic między wersją radiową a internetową z wyjątkiem regionalnych reklam
Pisałem jakiś czas temu o tych regionalnych blokach reklamowych i "testowych męczarniach" które przechodziłem. RZP łąpię z nadajnika nowosądeckiego , przez internet z poznańskiego. Wszyscy piszą o różnych utworach , które wczoraj słyszeli i wszyscy mają rację , po regionalnych reklamach mniej więcej w połowie każdej godziny audycji , w zależności od długości ich trwania jako tzw. zapchajdziury puszczono różne "wynalazki" , zupełnie nie mające nic wspólnego z tym co serwuje Marek. I tak po Breakoucie załapałem się na
Genesis - Land of confusion
po Bostonie na
The Connells - 74 -75
po The Cars na
Budgie - Everything in my heart i
Ray Parker Jr. - Ghostbusters
a po USA for Africa na
... ponowne Jon & Vangelis - I'll find my way home

Kylie na szczęście mnie ominęła

A jako że o 22.00 nie było serwisu tylko program od razu przejęła Asia Kruk , Bugdie - Parents wybrzmieli do końca.
W skrócie - po reklamach w środku godziny i ok. 5 min. przed 20 i 21 leci w eter coś , nie mającego nic wspólnego z tym co serwuje Marek.

Reklamy  - mogę zrozumieć, ale wycinać czas aby puścić inny kawałek
  Reklamy  - mogę zrozumieć, ale wycinać czas aby puścić inny kawałek   To niech wycinają 2 minuty a nie 6!
  To niech wycinają 2 minuty a nie 6! W domu niestety nie mogę ustawić tej częstotliwości a w samochodzie i owszem. Ale niestety tak było dlatego że byłem wyżej o 30 m niż moje mieszkanie (Elbląg tak ma
  W domu niestety nie mogę ustawić tej częstotliwości a w samochodzie i owszem. Ale niestety tak było dlatego że byłem wyżej o 30 m niż moje mieszkanie (Elbląg tak ma 

Swoja droga nie spodziewalem sie , ze tak rozne wersje moga byc w zaleznosci od miasta
 Swoja droga nie spodziewalem sie , ze tak rozne wersje moga byc w zaleznosci od miasta