o to fajnie, zbiegło się z premierą nowego singla Ciuraja, który już jutro, jako zapowiedź nowego albumu kończącego tzw. tryptyk śląski, czyli cykl płyt poświęconych tematyce Powstań Śląskich

Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72
o to fajnie, zbiegło się z premierą nowego singla Ciuraja, który już jutro, jako zapowiedź nowego albumu kończącego tzw. tryptyk śląski, czyli cykl płyt poświęconych tematyce Powstań Śląskich
dziewczę nazywa się Rina a tak poza tym to widzę, że romans już skonsumowany, czytałem sobie jakiś czas temu o tej Rinie i czytałem zachwyty Eltona Johna nad jej płytą, którą uznał za swą płytę roku i mówił, że bardzo chciałby z nią współpracować. No jak się jest Eltonem Johnem to się ma co się lubi.
Takich ciekawostek na temat Pani Riny nie znałem. No i oczywiście literówka będzie poprawionasantosz pisze: ↑czw kwie 29, 2021 8:41 pmdziewczę nazywa się Rina a tak poza tym to widzę, że romans już skonsumowany, czytałem sobie jakiś czas temu o tej Rinie i czytałem zachwyty Eltona Johna nad jej płytą, którą uznał za swą płytę roku i mówił, że bardzo chciałby z nią współpracować. No jak się jest Eltonem Johnem to się ma co się lubi.a ta Rina to ciekawa typiara, ja coprawda płytą się nie zachwyciłem, ale są tam dwa kapitalne kawałki - to typowy pop, ale tam gdzie Britney Spears nie starczyło fantazji i odwagi, tam poszła Rina
![]()
Po przeczytaniu tej wiadomości, to zaczynam się poważnie zastanawiać, czy kiedykolwiek Lady Pank opuści TFP...