w ogóle to mi z 1,2,7,10 zostało tylko i z takich lepszych też niewiele

też już zagłosowałem, ale to już nie to samo, a to przecież taka ładna edycja...

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Bardzo mi miło to słyszeć, bo sam stawiałem go raczej w oklicach miejsca 15-20. Chociaż częściowo rekompensuje mi to fakt, że już odpadł także dla mnie dosyć niespodziewanienastoletni_duch pisze:no proszę. a więc jednak w tym miejscu się zgadzamy. tzn dybuk na pewno jest jednym z najlepszych tutaj zaprezentowanych.kajman pisze:odpadł najlepszy utwór tej edycji: genialny Żywołak ze swoim Dybukiem.
Najlepiej każdemu wyślij inne wyniki mniej więcej zgodne z gustem danej osoby.Grycek pisze:To co mam zrobić ,żeby wszyscy byli zadowoleni?Vinyl84 pisze: Czy nie było przypadkiem jakiegoś mataczeniaBo to jest niemożliwe, żeby tyle super utworów odpadło i zostały same gnioty
![]()
Wszyscy narzekają :/
Dla mnie w rachubę wchodzi tylko jedna i pewnie wiadomo jaka, a dalej to już 5 pasuje mi równo.stavanger pisze:To chyba nie trudno zgadnąć co było na tym drugim miejscu, w gre wchodzą tylko 2 piosenkiYacy pisze:no dobra to ja tez napiszę, że mnie denerwuje, że Grycek ...
... już wie co odpadło a co było na drugim po eliminacjach
A mnie ciężko powiedzieć i nie mam pojecia co to mogło być, bo moja czołówka mocno przesiana jest (a zakładam, że to coś z niej).kajman pisze:Dla mnie w rachubę wchodzi tylko jedna i pewnie wiadomo jaka, a dalej to już 5 pasuje mi równo.stavanger pisze:To chyba nie trudno zgadnąć co było na tym drugim miejscu, w gre wchodzą tylko 2 piosenkiYacy pisze:no dobra to ja tez napiszę, że mnie denerwuje, że Grycek ...
... już wie co odpadło a co było na drugim po eliminacjach