prz_rulez pisze:Ech... Znowu klapa jesli chodzi o moje utwory. Myslalem, ze Gary Numan vs. Ade Fenton - The Leather Sea bardziej sie wam spodoba, a tu tylko 1 głos.. Chyba sobie zrobie przerwe z Naszą Listą...
P.S. Pewnie znowu Yacy wygra...
ale m.i.a. przeszła! tego to bym się nie spodziewał
i mój debiut w nl okazał się porażką, ale co tam czekam na następną
prz_rulez pisze:Ech... Znowu klapa jesli chodzi o moje utwory. Myslalem, ze Gary Numan vs. Ade Fenton - The Leather Sea bardziej sie wam spodoba, a tu tylko 1 głos.. Chyba sobie zrobie przerwe z Naszą Listą...
Spodobało się, ale niestety była bardzo mocna konkurencja i kawałki, któe w pierwszej czy drugiej edycji pewnie spokojnie by przeszły tym razem nie miały szans. Nie zniechęcaj się też. Ja też się zawiodłem w poprzedniej edycji no i w tej pojechałem kompletnie alternatywnie no i na razie też bez sukcesów (1 piosenka została teraz, czyli po staremu jedna w I rundzie), ale przynajmniej mam satysfakcję, że były to oryginalne kawałki na tle innych (dla jednego kajman szukał nawet nazwy gatunku )..
Nie, po prostu chodzi o to, żebyście się nie męczyli słuchaniem czegoś, czego nie lubicie. Zobaczcie np. jak Kajman narzeka na moją listę
prz_rulez pisze:Nie, po prostu chodzi o to, żebyście się nie męczyli słuchaniem czegoś, czego nie lubicie. Zobaczcie np. jak Kajman narzeka na moją listę
Gdzie tam narzekam. Kilka utworów mi się podobało. A jakbyś popatrzył na inne listy, to też sporo nałapały. A tym razem dwie piosenki, które najbardziej mnie załamały były zgłoszone przez kogoś innego.
Szybki głos (kilkanaście minut od przyjrzenia się zestawowi), bo czasu mało bardzo...
5:10 plus jeden brak głosu, bo "moja" propozycja w parze. Większość propozycji raczej łatwa do rozstrzygnięcia (i tylko dzięki temu zdążyłem).
Głosowały 24 osoby.
Dość duża niespodzianka ,bo odpadł nr. 2.
Wyniki dwóch par zostały przesądzone 5 minut temu.
• — — — — Abraxas - Pokuszenie vs. Testament - The Ritual
• • — — — Albion - Bieg po tęczy vs. NRM - Pavietrany Šar
• • • — — Anathema - Closer vs. Detlev Schmidtchen - Seven Bells
• • • • — Arena - The butterfly man vs. Explosions in the sky - The Only moment we are alone
• • • • • Avenged Sevenfold - M.I.A. vs. INDUKTI - no 11812
— • • • • Fuel - Hemorrhage (In My Hands) vs. Pendragon - The Edge Of The World
— — • • • Peter Cincotti - Goodbye Philadelphia vs. Serj Tankian - Empty Walls
— — — • • Totentanz - Całkiem sam vs. Transatlantic - We all Need Some Light
Czas głosowania w drugiej fazie pucharowej do 10 XII 2007 godz. 24:00.
no, muszę przyznać, że wyniki tego etapu jak i poprzedniego tak średnio mi się podobają, a jako pocieszenie do kiepskich wyników etapów Grycek dodaje ciekawe oznaczenia par
popieram propozycję, żeby zrobić etap w którym przechodzą 2 z 4
W zasadzie jestem zachwycony wynikami, bo prawie wszyscy moi faworyci przeszli dalej, ale to wszystko być może rekompensuje częściowo fakt, że odpadł najlepszy utwór tej edycji: genialny Żywołak ze swoim Dybukiem. Rozumiałem, że odpadł Kurt Elling, bo to jednak dosyć niszowa muzyka, ale Dybuk