Ta cała Carla nie jest taka zła, żeby oceniać na ok. 3, jak w notowaniu nowości Okazuje się, że łatwo się wkręca. Na tej liście takie oryginalne numery jak najbardziej pozytywnie są przyjmowane
Kuba1201 pisze: ↑pt kwie 23, 2021 7:24 pm
Ta cała Carla nie jest taka zła, żeby oceniać na ok. 3, jak w notowaniu nowości Okazuje się, że łatwo się wkręca. Na tej liście takie oryginalne numery jak najbardziej pozytywnie są przyjmowane
To ja tylko tak delikatnie doniosę, że napisałem przed chwilą do Carli o jej debiucie na naszej liście. I dostałem taką odpowiedź.
- Hi Jacek. This is amazing! Thank you so much!!
- What’s the name of your forum?
- Means a lot!
- Fantastic! Thanks again!!
- Fingers crossed for next week!
Ostatnio zmieniony pt kwie 23, 2021 7:39 pm przez djjack, łącznie zmieniany 1 raz.
Kruklanki pisze: ↑pt kwie 23, 2021 7:31 pm
Dziś nas bardzo mało chyba wszyscy wyjechali na weekend w plener wiosna . Ciekawe czy będzie konkurs djjacka.
Są, tylko dyskutują o zaletach maseczek na zlotach
Kruklanki pisze: ↑pt kwie 23, 2021 7:31 pm
Dziś nas bardzo mało chyba wszyscy wyjechali na weekend w plener wiosna . Ciekawe czy będzie konkurs djjacka.
Są, tylko dyskutują o zaletach maseczek na zlotach
Hmm maseczki sam bym przybył na taki zlot i wszyscy zobaczyliby kto się kryje pod nickiem Kruklanki jeszcze nie byłem na zlocie.
Kruklanki pisze: ↑pt kwie 23, 2021 7:43 pm
Hmm maseczki sam bym przybył na taki zlot i wszyscy zobaczyliby kto się kryje pod nickiem Kruklanki jeszcze nie byłem na zlocie.
Możesz zabrać głosującego tu Tatę - będzie Wam raźniej się odmaseczkować
Tutaj cała piątka na przeogromny plus, przy czym Corey trochę po ptokach, ale reszta jak nie na mojej liście to przynajmniej w grze.
Tylko że to będzie chyba najlepsza piątka tutaj...
Kruklanki pisze: ↑pt kwie 23, 2021 7:43 pm
Możesz zabrać głosującego tu Tatę - będzie Wam raźniej się odmaseczkować
Kuba1201 pisze: ↑pt kwie 23, 2021 7:24 pm
To ja tylko tak delikatnie doniosę, że napisałem przed chwilą do Carli o jej debiucie na naszej liście. I dostałem taką odpowiedź.
- Hi Jacek. This is amazing! Thank you so much!!
- What’s the name of your forum?
- Means a lot!
- Fantastic! Thanks again!!
- Fingers crossed for next week!