1. DEPECHE MODE - Where's the Revolution
2. ORGANEK - Wiosna
3. DEEP PURPLE - Time for Bedlam
4. VOO VOO - Środa
5. HEY - Błysk
6. KULT - Wstyd
7. METALLICA - Atlas, Rise!
8. DEEP PURPLE - All I Got Is You
9. ANIA RUSOWICZ & MITCH & MITCH - W co mam wierzyć
10. ORGANEK - Mississippi w ogniu
29. N. - BLACKFIELD - From 44 to 48
30. N. - IGGY POP - Gold
tomickm pisze: ↑pt kwie 16, 2021 7:09 pm
Cześć wszystkim!
Wygląda na to, że wiosna wywaliła się w progu i teraz nie może się pozbierać. A może u kogoś już się podźwignęła?
Na razie się na to nie zanosi. Kolejka żużlowa przełożona na przyszły tydzień (a żużel był dla mnie zawsze takim wyznacznikiem wiosny), na szczęście zaczynają się MŚ w snookerze, więc będzie na co w weekend popatrzeć przed TV
Cześć wszystkim!
Wygląda na to, że wiosna wywaliła się w progu i teraz nie może się pozbierać. A może u kogoś już się podźwignęła?
U mnie nie najgorzej, chociaż może szału temperaturowego nie ma
Szkoda, że nie ma Cię na mycharts, bo byś mógł typować ekstraklasę piłkarską, to a propos kolejek.
Jak tam, czy udało Ci się posłuchać dzisiejszego lajfa? Bo ja wyłączyłem po kłopotach z netem i "humorkach" Niedźwiedzia. I nic nie wiem...
Cześć wszystkim!
Na razie się na to nie zanosi. Kolejka żużlowa przełożona na przyszły tydzień (a żużel był dla mnie zawsze takim wyznacznikiem wiosny), na szczęście zaczynają się MŚ w snookerze, więc będzie na co w weekend popatrzeć przed TV
Tak, też mam żużlowego bakcyla. Cała kolejka e-ligi do zlewu w ten weekend ale w taką pogodę i bez kibiców to nawet by się nie chciało oglądać.
kacper94 pisze: ↑pt kwie 16, 2021 7:14 pm
na szczęście zaczynają się MŚ w snookerze, więc będzie na co w weekend popatrzeć przed TV
Przez weekend? Ja przez ponad trzy tygodnie od telewizora się nie oderwę. A jutro świtem bladym jadę na wielkie zakupy żeby mieć przez ten czas co jeść.
A tutaj niższa nowość świetna.
Szkoda, że nie ma Cię na mycharts, bo byś mógł typować ekstraklasę piłkarską, to a propos kolejek.
Jak tam, czy udało Ci się posłuchać dzisiejszego lajfa? Bo ja wyłączyłem po kłopotach z netem i "humorkach" Niedźwiedzia. I nic nie wiem...
Piłkarskiej ekstraklasy dla własnego dobra nie oglądam A co do relacji lajf? Udało się obejrzeć (chociaż tymi "humorkami" Niedźwiedzia to byłem trochę zaskoczony, ale trochę racji miał w tym co mówił)... A czy dowiedziałem się czegoś ciekawego? Na pewno moją uwagę to przykuł pomysł z Garażem 357 - muzyką z LP357 grana przez artystów na żywo, w trakcie trwania audycji
1. ARTUR ANDRUS - Piłem w Spale, spałem w Pile
2. KAZIK NA ŻYWO - Plamy na słońcu
3. BIRDY - People Help the People
4. ADELE - Someone Like You (live)
5. NOSOWSKA - Kto?
6. ACID DRINKERS - Et si tu n'existais pas
7. FLORENCE & THE MACHINE - No Light, No Light
8. GOTYE - Eyes Wide Open
9. FLORENCE & THE MACHINE - Never Let Me Go
10. AFRO KOLEKTYW - Niemęskie granie
29. N. - PIOTR BUKARTYK & KATARZYNA GRONIEC - Piosenka z praniem w tle
temik3 pisze: ↑pt kwie 16, 2021 7:32 pm
E tam, obie dobre
Te piekielne wrzaski są "dobre" ? Toż to czyste zło
A jak pięknie po tym zabrzmiał pan Eric ... "I will do my job, play the blues for my friends", a nie jakieś black-metale