mateusz15 pisze: ↑pt kwie 09, 2021 8:07 pm
ale to nie są koncertowe nagrody - nawet w tym roku zrezygnowaliśmy z tej kategorii
Doskonale wiem, co to jest, nawet przejrzałem kategorie i po pierwsze chyba w żadnej kategorii nie chciałbym widzieć żadnej z wyróżnionych, więc na siłę nie chcę czegoś dawać, bo było by to niezgodne z moim gustem muzycznym.
mateusz15 pisze: ↑pt kwie 09, 2021 8:07 pm
ale to nie są koncertowe nagrody - nawet w tym roku zrezygnowaliśmy z tej kategorii
Doskonale wiem, co to jest, nawet przejrzałem kategorie i po pierwsze chyba w żadnej kategorii nie chciałbym widzieć żadnej z wyróżnionych, więc na siłę nie chcę czegoś dawać, bo było by to niezgodne z moim gustem muzycznym.
ok rozumiem. Po prostu nie sklejało mi się to z tymi koncertami
gioconda2 pisze: ↑pt kwie 09, 2021 8:09 pmTo najlepszy wniosek z tego notowania...
Notowanie w Lany Poniedziałek - i wszystko jest możliwe.
Cieszy wyższa nowość, ale tylko na tyle, żeby się cieszyć, bo już nie ma ich w suplemencie do mojej listy...
temik3 pisze: ↑pt kwie 09, 2021 8:10 pmpo pierwsze chyba w żadnej kategorii nie chciałbym widzieć żadnej z wyróżnionych, więc na siłę nie chcę czegoś dawać, bo było by to niezgodne z moim gustem muzycznym.
Zawsze można dać jeden punkt, a na pierwszym dać swoją propozycje. Ja tylko w jednej kategorii dałem 3 punkty propozycji akademii.
gioconda2 pisze: ↑pt kwie 09, 2021 8:09 pmTo najlepszy wniosek z tego notowania...
Notowanie w Lany Poniedziałek - i wszystko jest możliwe.
Cieszy wyższa nowość, ale tylko na tyle, żeby się cieszyć, bo już nie ma ich w suplemencie do mojej listy...
TStudencie ... ja odniosłam się do notowania z 2007r. Czyżbyś już wówczas słuchał LPP3? Miasto doznań... wiadomo skąd są i o jakim mieście śpiewają Muchy . We wcześniejszym przytaczanym tu archiwalnym notowaniu było też wysoko ich "Przesilenie".
mateusz15 pisze: ↑pt kwie 09, 2021 8:11 pm
ok rozumiem. Po prostu nie sklejało mi się to z tymi koncertami
Z koncertami to chodziło mi o to, że byłem na jednym w ciągu roku i muzycznie przez te braki w koncertach całkowicie nie jestem w stanie czegokolwiek oceniać. Jedną płytą BJ oblecieć cały rok? Ten rok zaczął się bardzo obiecująco i nie tylko ze względu na LP, ale choćby dzięki 357.
kajman pisze: ↑pt kwie 09, 2021 8:14 pm
]Zawsze można dać jeden punkt, a na pierwszym dać swoją propozycje. Ja tylko w jednej kategorii dałem 3 punkty propozycji akademii.
Ale o tym kajman piszę. Jeden punkt za co? Na siłę? Jeśli uważasz, że Ci to odpowiada to proszę bardzo. Ja nie będę punktował czegoś co dla mnie zasługuje na zero.
kajman pisze: ↑pt kwie 09, 2021 8:14 pmZawsze można dać jeden punkt, a na pierwszym dać swoją propozycje. Ja tylko w jednej kategorii dałem 3 punkty propozycji akademii.
U mnie bardzo podobnie, ale chyba w kilku przypadkach propozycja akademii zasłużyła na 3 pkt.
gioconda2 pisze: ↑pt kwie 09, 2021 8:17 pmCzyżbyś już wówczas słuchał LPP3?