Nie ma nic, to była odpowiedź do giocondy. Jak Ci się nie podoba to USUŃ mój wpis.
Albo podeślij mi tę instrukcję z szablonami postów aby wszystkie pasowały do tematów.
Nie ma nic, to była odpowiedź do giocondy. Jak Ci się nie podoba to USUŃ mój wpis.
Gdyby tak było to musiałabym wyglądać już jak baba jaga z Jasia i Małgosi,
W okresie grudzień 2020 – luty 2021 udział Programu III Polskiego Radia w czasie słuchania spadł do 1,9 proc. z 5,6 proc. rok wcześniej.
https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Pl ... mKwX6L5yL0- Otwarcie placu Radiowej Trójki było częścią projektu współpracy z Programem Trzecim Polskiego Radia. W różnych miastach Polski taka współpraca miała miejsce i przybierała różne formy. W Sopocie co roku "Trójka" otwierała sezon letni na plaży, powołano też do życia Plażę Radiowej Trójki. Nie były to jednak byty formalne, lecz symboliczne - oparte na współpracy merytorycznej, służące promowaniu na antenie "Trójki" działań kulturalnych mających miejsce w Sopocie - mówi Izabela Heidrich, rzecznik sopockiego magistratu. - Na przestrzeni kolejnych lat formy współpracy ulegały zmianom. W efekcie wspólnych działań było coraz mniej. Zdjęcie tablic z nazwą placu oraz zabranie budki telefonicznej przez "Trójkę" wiązało się z zakończeniem projektu "Sopot w Trójce".
Oj, nieuważnie czytasz wątki. Przecież Kamińska stwierdziła, że wyniki są zafałszowane z powodu tendencyjnego sposobu ich liczenia i naprawdę słuchaczy Trójki jest znacznie więcej. Z tego wynika, że jeżeli spadnie poniżej procenta to tak naprawdę nie spadnie, a już na pewno nie poniżej takowego.
O tym, że p. prezes tak mówiła, to słyszałem, ale pytanie kto w coś takiego uwierzy, nie licząc zwolenników tych zmian które zaszły w PR III Polskiego Radia...kajman pisze: ↑czw mar 11, 2021 6:31 pmOj, nieuważnie czytasz wątki. Przecież Kamińska stwierdziła, że wyniki są zafałszowane z powodu tendencyjnego sposobu ich liczenia i naprawdę słuchaczy Trójki jest znacznie więcej. Z tego wynika, że jeżeli spadnie poniżej procenta to tak naprawdę nie spadnie, a już na pewno nie poniżej takowego.
Nie podskoczy, ponieważ słuchacz "trójkowy" jak widać "głosuje pilotem" (tutaj konkretniej: palcem zmieniającym stację radiową). Ci, którzy gustują w Eskach i RMFach nie przerzucą się nagle na Trójkę dlatego, że wprowadzono tutaj playlistę. Czytaj: swoich stałych słuchaczy Trójka tylko (s)traci, nowych nie zyska. Plus oczywiste oczywistości - słuchacz Trójki po pierwsze był przyzwyczajony do określonych głosów i nazwisk, a nawet jeśli niekoniecznie do tych dwóch rzeczy, to przynajmniej do określonego formatu prowadzącego i sposobu prowadzenia audycji. To w dużej mierze z Trójki zniknęło. Plus istnieje coś w rodzaju solidarności/bojkotu za sposób rozpędzenia redakcji i styl tych zmian. Ja po dniu odwołania Kuby Strzyczkowskiego nie włączyłem Trójki ani razu, mimo mojej jakiejś tam sympatii choćby do audycji Oli Kaczkowskiej czy Mateusza Tomaszuka.santosz pisze: ↑pt mar 12, 2021 10:16 am Słuchalność, hmm. Już do was kiedyś ktoś dzwonił jakiś ankieter z pytaniem jakiego radia słuchacie? Tymczasem Trójka muzycznie brzmi najlepiej od wielu lat. Piszę tylko o muzyce, bo inne tematy w radiu już mnie od jakiegoś czasu nie interesują. Skrócono te nędzną popołudniówkę do 2 godzin (2 godzin za dużo), od 18 do 22 audycje muzyczne. Od 23 również pojawiły się nowe audycje muzyczne i nikt już przed snem nie nawija o żołnierzach wyklętych. W Budziku nikt nie informuje mnie, że pan Andrzej w Kozogłowach Dolnych parzy właśnie kawę, tylko jest autorska audycja muzyczna. Spokojnie, jak tylko ktoś w Trójce rzuci hasło, że słuchalność jest najważniejsza wprowadzą playlistę i im podskoczy, że hej.
Ja również i na dodatek nie pomaga świadomość, że zostaje moje ulubione Winien i ma (którego - abstrahując - i tak nie mam czasu słuchać od momentu sparowania słuchawek z komputerem) czy też jest w porządku gość zwany Redbadem.
To ja się wyłamałem raz, i włączyłem to radio wtedy kiedy w "Liście Osobistej" p. Metza była grana ostatnia płyta Mety. A poza tym u mnie podobnie, ani na chwilę nie włączyłem tego radia...
Wystarczy dobry smartfon, słuchawki najlepiej z Bluetoothem i odrobina zdrowego rozsądku.
Szkoda że tego nie słyszałem.
To się uśmiałem.pbd2 pisze: ↑sob mar 13, 2021 2:41 amNatomiast cotygodniowy dobrozmianowy serwitut w postaci wychwalania pewnego państwowego koncernu paliwowego i jego prezesa wyjętego żywcem z "Nikodema Dyzmy" jest realizowany w tak karykaturalny sposób, że mam wrażenie, że redakcja tak naprawdę robi sobie z niego niezłe jaja