.
.1277
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
bez psa i czterech nie dałoby radyku3a pisze:bo byl jeden a nie czterechzeta pisze:o nieeeee! nie Kult!!!
Pan Pancerny zawiódł słuchaczy....

Ostatnio zmieniony pt lip 21, 2006 10:48 pm przez trzpaw, łącznie zmieniany 1 raz.

dzieki za pozdrowieniaku3a pisze:swoja droga - pozdrowienia dla 1981 ktore czyta sobie rano te nasze wypociny.
wszystkie posty juz przeczytane

notowanie za nami: Muse spada... uuuuuuu, Sigur Ros!!! - na kolana!!!Hey
 , Keane - tylko na 29. a mi zaczela sie podobac ta piosenka, taka ostra! (oczywiscie jak na Keane), Jason Mraz - w koncu do gory, ale jeszcze malo ("Song for a friend" - wspaniala)...
, Keane - tylko na 29. a mi zaczela sie podobac ta piosenka, taka ostra! (oczywiscie jak na Keane), Jason Mraz - w koncu do gory, ale jeszcze malo ("Song for a friend" - wspaniala)..."Sorry" - ktore miejsce w podsumowaniu roku? haha, to jest dobra piosenka - rytm jak Jackson 5!! Rytm to takze Nelly F. - idealne na lato.
No i "Revelator" - niech bedzie. Pamietam jak "Useless" paletalo sie w dole top 30 - nie rozumialem jak to mozliwe!!!
Pozdrowienia z panstwa srodka!
- 
				prz_rulez
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
taa...teraz moge sobie skomentowac. wreszcie 
No wiec refleksje ktore mnie wziely podczas listy... przede wszystkim po raz kolejny utwierdzam sie w przekonaniu, ze jak moze jakas piosenka byc taka sobie dla mnie (nie znam slowa nie lubię ) to na liscie trojki moge sluchac wszystkiego
 ) to na liscie trojki moge sluchac wszystkiego  Światopogląd zrobił dosyć dobre wrażenie, a Pati yang i BrainStorm chyba wrócą na moją listę;) Sorry juz troche mi sie znudzilo, podobnie jak Ramonka, a Pussycaty tylk otroszke wzrosly u mnie po Lp3, ale to nie powod zeby tak po nich jechac
 Światopogląd zrobił dosyć dobre wrażenie, a Pati yang i BrainStorm chyba wrócą na moją listę;) Sorry juz troche mi sie znudzilo, podobnie jak Ramonka, a Pussycaty tylk otroszke wzrosly u mnie po Lp3, ale to nie powod zeby tak po nich jechac  Bardzo mi się to nie spodobało, a to już któryś raz. Fakt, może to nie są majstersztyki, ale wczoraj z tą krytyką to już przesadziliście.
 Bardzo mi się to nie spodobało, a to już któryś raz. Fakt, może to nie są majstersztyki, ale wczoraj z tą krytyką to już przesadziliście.
Co do "Maneater" i ludowych rytmów... to wlasnie dlatego ta piosenka jest taka dobra znowu mnie ruszyla na 100%, swietny kawalek do tanczenia
 znowu mnie ruszyla na 100%, swietny kawalek do tanczenia  no i wlasnie ludowe rytmy sprawiaja ze piosenka jest o wiele lepsza - dlatego kocham tak Eurowizję
 no i wlasnie ludowe rytmy sprawiaja ze piosenka jest o wiele lepsza - dlatego kocham tak Eurowizję  ale majstersztykiem w ludowych rytmach jest "Moja stikla" Severiny - wspaniałe
 ale majstersztykiem w ludowych rytmach jest "Moja stikla" Severiny - wspaniałe 
a przy "Spider's Web" sobie uswiadomilem, ze do tej piosenki swietnym teledyskiem byłby...ukazany plan terrorystyczny az do dzialania i chwile pozniej przepraszam ze mnie takie rzeczy nachodza no ale to naprawde by swietnie pasowalo
 przepraszam ze mnie takie rzeczy nachodza no ale to naprawde by swietnie pasowalo  wlasciwie mam juz cala wizje tego teledysku, jakby cos ci się Katie odwidzialo - zglaszaj sie do mnie
 wlasciwie mam juz cala wizje tego teledysku, jakby cos ci się Katie odwidzialo - zglaszaj sie do mnie 
A co do utworów z opola - nie sa powalajace jak pare lat temu (Baska, Mocny, kochamy siebie w..., powiedz, w kinie w lublinie, wazne, miales byc, oczy szeroko zamkniete, do nieba, wypijmy za bledy itd itd) ale jakos sie do nich przekonalem i do maanamu tez dziek itekstowi "po kazdej zimie przychodzi wiosna" - piekny test no i ewelinka spoko, a marcinek tez spoko, podobnie jak Łzy, ale najbardziej lubie Virgin - swietny chwyt marketingowy dla sfrustrowanych Polaków
 no i ewelinka spoko, a marcinek tez spoko, podobnie jak Łzy, ale najbardziej lubie Virgin - swietny chwyt marketingowy dla sfrustrowanych Polaków 
A tak w ogóle to byłem wkurzony przez 2 sprawy ale o tym po krotce przy nagraniach listy

No wiec refleksje ktore mnie wziely podczas listy... przede wszystkim po raz kolejny utwierdzam sie w przekonaniu, ze jak moze jakas piosenka byc taka sobie dla mnie (nie znam slowa nie lubię
 ) to na liscie trojki moge sluchac wszystkiego
 ) to na liscie trojki moge sluchac wszystkiego  Światopogląd zrobił dosyć dobre wrażenie, a Pati yang i BrainStorm chyba wrócą na moją listę;) Sorry juz troche mi sie znudzilo, podobnie jak Ramonka, a Pussycaty tylk otroszke wzrosly u mnie po Lp3, ale to nie powod zeby tak po nich jechac
 Światopogląd zrobił dosyć dobre wrażenie, a Pati yang i BrainStorm chyba wrócą na moją listę;) Sorry juz troche mi sie znudzilo, podobnie jak Ramonka, a Pussycaty tylk otroszke wzrosly u mnie po Lp3, ale to nie powod zeby tak po nich jechac  Bardzo mi się to nie spodobało, a to już któryś raz. Fakt, może to nie są majstersztyki, ale wczoraj z tą krytyką to już przesadziliście.
 Bardzo mi się to nie spodobało, a to już któryś raz. Fakt, może to nie są majstersztyki, ale wczoraj z tą krytyką to już przesadziliście.Co do "Maneater" i ludowych rytmów... to wlasnie dlatego ta piosenka jest taka dobra
 znowu mnie ruszyla na 100%, swietny kawalek do tanczenia
 znowu mnie ruszyla na 100%, swietny kawalek do tanczenia  no i wlasnie ludowe rytmy sprawiaja ze piosenka jest o wiele lepsza - dlatego kocham tak Eurowizję
 no i wlasnie ludowe rytmy sprawiaja ze piosenka jest o wiele lepsza - dlatego kocham tak Eurowizję  ale majstersztykiem w ludowych rytmach jest "Moja stikla" Severiny - wspaniałe
 ale majstersztykiem w ludowych rytmach jest "Moja stikla" Severiny - wspaniałe 
a przy "Spider's Web" sobie uswiadomilem, ze do tej piosenki swietnym teledyskiem byłby...ukazany plan terrorystyczny az do dzialania i chwile pozniej
 przepraszam ze mnie takie rzeczy nachodza no ale to naprawde by swietnie pasowalo
 przepraszam ze mnie takie rzeczy nachodza no ale to naprawde by swietnie pasowalo  wlasciwie mam juz cala wizje tego teledysku, jakby cos ci się Katie odwidzialo - zglaszaj sie do mnie
 wlasciwie mam juz cala wizje tego teledysku, jakby cos ci się Katie odwidzialo - zglaszaj sie do mnie 
A co do utworów z opola - nie sa powalajace jak pare lat temu (Baska, Mocny, kochamy siebie w..., powiedz, w kinie w lublinie, wazne, miales byc, oczy szeroko zamkniete, do nieba, wypijmy za bledy itd itd) ale jakos sie do nich przekonalem i do maanamu tez dziek itekstowi "po kazdej zimie przychodzi wiosna" - piekny test
 no i ewelinka spoko, a marcinek tez spoko, podobnie jak Łzy, ale najbardziej lubie Virgin - swietny chwyt marketingowy dla sfrustrowanych Polaków
A tak w ogóle to byłem wkurzony przez 2 sprawy ale o tym po krotce przy nagraniach listy