Nowa Aleksandria, Siekiera

Archiwum LP3 nie jest pozbawione błędów — jeśli dostrzegasz błędy, a masz ochotę poinformować o tym... do dzieła! Mile widziane „dowody rzeczowe”: linki URL, fotki, skany, materiał dźwiękowy.

Moderatorzy: danco28, danco28

JaceK
woźny-konserwator
Kontakt:

Nowa Aleksandria, Siekiera

Post autor: JaceK »

W notowaniach 268--274 na liście gościł utwór Nowa Aleksandria zespołu Siekiera. Zaliczył TOP i wypadł. Za jakiś czas, w notowaniu 554, wchodzi ponownie na poz. 50 i znika... czy to ta sama wersja, czyli uznać za nieuzasadniony powrót (a raczej próbę powrotu), czy to jakaś inna wersja (ja miałem oznaczoną dotychczas jako Nowa Aleksandria '92 -- ale nie jestem teraz pewien poprawności tego zapisu).
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Re: Nowa Aleksandria, Siekiera

Post autor: Robinson »

JaceK pisze:W notowaniach 268--274 na liście gościł utwór Nowa Aleksandria zespołu Siekiera. Zaliczył TOP i wypadł. Za jakiś czas, w notowaniu 554, wchodzi ponownie na poz. 50 i znika... czy to ta sama wersja, czyli uznać za nieuzasadniony powrót (a raczej próbę powrotu), czy to jakaś inna wersja (ja miałem oznaczoną dotychczas jako Nowa Aleksandria '92 -- ale nie jestem teraz pewien poprawności tego zapisu).
Wydaje mi się, że ta sama wersja. Podejrzewam, że Marek zorientował się, że jednak tego utworu nie powinno już być na liście i dlatego "wypadł" po jednym tygodniu w poczekalni.
JaceK
woźny-konserwator
Kontakt:

Post autor: JaceK »

ok! Powrót...

[P.S. tak w zasadzie to już było o tym tutaj — jednak dyskusja potoczyła się wtedy w innym kierunku, i istotne rzeczy poszły w zapomnienie... ale nie przepadły!]
ODPOWIEDZ