Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
lady pisze: ↑pt sty 01, 2021 8:15 pm
Ktoś wie czy dzisiaj po 19 miał być Baron w Trójce ? Bo chyba miał być (bobby coś wspominał), a jest Koncertowy Nowy Rok aż do 22-giej.
Nie będzie go dzisiaj. I podobno w przyszłym tygodniu też ma go nie być...
Aleś mnie tym terminem rozbawiła. Postaram się częściej wyszukiwać takie "disca bluesowe", ale będziesz musiała mi wybaczyć, że częściej będę jednak sięgać po te "korzenne"
Aleś mnie tym terminem rozbawiła. Postaram się częściej wyszukiwać takie "disca bluesowe", ale będziesz musiała mi wybaczyć, że częściej będę jednak sięgać po te "korzenne"
dziewczyno, otwórz się troszkę na inne nurty muzyczne ja np nigdy nie mogłem pojąć w latach 80tych wojny między metalowcami a depeszami ... aż przyszła płyta Ultra i wszystko pogodziła
Sabaci w porządku, Budgie w nudnym kawałku. Jednym ze słabszych u nich. Głosowałem na znacznie wg mnie lepsze Turned. Queen u mnie poza top 100, ale całkiem blisko. I dobrze, że wyżej niż Days.
A co do stwierdzenia TStudenta to wyżej będzie sporo polszczyzny.
Kuba1201 pisze: ↑pt sty 01, 2021 8:28 pm
Ja nigdy nie wpadłbym na to, żeby numery od lady nazywać "disco" Choć część z nich faktycznie dobrze nadaje się do tańca
No ten ostatni Kenny, albo poprzedni Anthony? Albo propozycja (chyba od Piotrka1979) - Whoman, którą lady określiła bluesem, to dla mnie to do tańca jak najbardziej się nadaje. A w życiu z bluesem mi się nie kojarzyłoby, gdyby nie lady instruktaż Także, jak zwał, tak zwał, ważne, że zdobywają głosy w naszych głosowaniach.
VILKI pisze: ↑pt sty 01, 2021 8:29 pm
dziewczyno, otwórz się troszkę na inne nurty muzyczne
Ależ ja jestem na nie otwarta, tylko niech się z nich trafi coś słuchalnego A tak serio, to przecież po moich głosach na Foralistę i Top chyba widać, że nie tylko bluesem żyję
Ja nigdy nie wpadłbym na to, żeby numery od lady nazywać "disco" Choć część z nich faktycznie dobrze nadaje się do tańca
No ten ostatni Kenny, albo poprzedni Anthony? Albo propozycja (chyba od Piotrka1979) - Whoman, którą lady określiła bluesem, to dla mnie to do tańca jak najbardziej się nadaje. A w życiu z bluesem mi się nie kojarzyłoby, gdyby nie lady instruktaż Także, jak zwał, tak zwał, ważne, że zdobywają głosy w naszych głosowaniach.
a ja nigdy nie segregowałem muzyki na gatunki. i wiele osób uważało mnie za durnia z tego powodu! po prostu.. albo coś mi się podobało albo nie... czy to metal czy pop
Ja bym powiedział, że to jest rock'n'roll Disco to mi się zupełnie z czymś innym kojarzy
VILKI pisze: ↑pt sty 01, 2021 8:34 pma ja nigdy nie segregowałem muzyki na gatunki. i wiele osób uważało mnie za durnia z tego powodu! po prostu.. albo coś mi się podobało albo nie... czy to metal czy pop
Ja segreguję, ale jak mi się coś spodoba to segregacja nie ma znaczenia. Chociaż naprawdę rzadko trafia do mnie disko, country i rap.
Aż dziwne, że takie Creep w zeszłym roku było poza top 100 na Forum. I wydaje mi się, że wtedy było nas więcej, więcej także chyba było pasjonatów rocka...
81. 520 13 1 (sigir) Radiohead - CREEP https://www.youtube.com/watch?v=zFYEYRcjK2g
Album: Pablo Honey, 1993. 14. Forumowy TWC (3): miejsce 159. (zmiana w edycji 2020/21: +78)
80. 522 7 6 Led Zeppelin - SINCE I'VE BEEN LOVING YOU https://www.youtube.com/watch?v=vcIem-L398w
Album: Led Zeppelin III, 1970. 14. Forumowy TWC (3): miejsce 49. (zmiana w edycji 2020/21: -31)