piosenki promowane przez nas na LP3 (następcy 'Again'?)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
OK, to dla formalności jasno i wyraźnie podajmy, że Bodeczek odważył się na promocję Króla. Więc w tym tygodniu głosujemy na:
Król - Zespół Reprezentacyjny
Video do wersji ocenzurowanej jest tutaj:
http://wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,4594266.html
Natomiast wersja pełna mp3 jest na moim chomiku:
http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=robinson
Król - Zespół Reprezentacyjny
Video do wersji ocenzurowanej jest tutaj:
http://wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,4594266.html
Natomiast wersja pełna mp3 jest na moim chomiku:
http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=robinson
-
Najwyżej do 15 XII, ale radzę być czujnym wcześniej, bo niektórzy mogą przegapić i wtedy kolejka przejdzie na Ciebie wcześniej.drwycior pisze:Jam jest zain-teresowany.Ale widze ze mam jezcze czas do swiat BN.
A głosujesz na utwory proponowane przez innych?
Bo szczerze mówiąc, ja raczej tego nie zauważyłem.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Proszę bardzo - za tydzień będzieku3a pisze:Miszon, prosimy o zgloszenie swojej propozycji.
KODUJĘ - Kumka Olik
(o ile nie wyleci do tego czasu, bo ostatnio dopiero na 104 miejscu

Dostępne już teraz (a nawet od kilku tygodni, bo widze, że ma już kilknaście ściągnięć) na moim chomiku.
Zgłaszam to ofkoz z tego względu, z jestem fanem audycji pana Piotra Kaczkowskiego, a to w końcu reprezentant płyty "minimax Jarocin 2007".
-
Wygląda na to, że Król to trzeci (może 2 i pół) sukces przy promowaniu.
Dotychczas się udało:
Humanity - Scorpions (nieszczęśliwa - not. 1329)
Suburban knights - Hard-Fi (miejsce 35 - not. 1338)
Król - Zespół Reprezentacyjny (miejsce 42 - not. 1346)
Czyli sukces wychodzi raz na 2 miesiące. Trochę za rzadko.
Ciekawe, czy Adameks jako organizator Topu Pink Floyd nie zdecyduje się przypadkiem na cover Welcome to the machine. Ja nie miałbym nic przeciwko temu.
Dotychczas się udało:
Czyli sukces wychodzi raz na 2 miesiące. Trochę za rzadko.
Ciekawe, czy Adameks jako organizator Topu Pink Floyd nie zdecyduje się przypadkiem na cover Welcome to the machine. Ja nie miałbym nic przeciwko temu.

-
Tak jest, zbyszu, masz rację.
Już uaktualniam poniżej:
Radio nowhere - Bruce Springsteen (miejsce 43 - not. 1337)
Czyli są w sumie 4 skutecznie wypromowane utwory, a niektórym się wydawało, że Król to pierwszy taki utwór.
Już uaktualniam poniżej:
Radio nowhere - Bruce Springsteen (miejsce 43 - not. 1337)
Czyli są w sumie 4 skutecznie wypromowane utwory, a niektórym się wydawało, że Król to pierwszy taki utwór.

- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
A "Plain White T's"? Też byli tu promowani. I też weszli. Co więcej, nawet mi się spodobali (ale jak już spadlitadzio3 pisze:Myśle jednak, że w przypadku Brucea nie potrzebna była promocja, gdyż i tak z pewnością wszedł by na liste. Scorpionsi tylko w nieszczęśliwej. Jedynie Hard-Fi oraz Zespół Reprezentacyjny mozemy uznać za udaną promocję

-
Z tego co pamiętam to Plain White T's nie byli w tym temacie promowani.Miszon pisze:A "Plain White T's"? Też byli tu promowani. I też weszli.tadzio3 pisze:Myśle jednak, że w przypadku Brucea nie potrzebna była promocja, gdyż i tak z pewnością wszedł by na liste. Scorpionsi tylko w nieszczęśliwej. Jedynie Hard-Fi oraz Zespół Reprezentacyjny mozemy uznać za udaną promocję
Byli za to uczestnikami Naszej Listy III.
-
Na pewno prędzej czy później tak, ale mogło to się stać tydzień później. A nawet gdyby i tak wszedł w tamtym notowaniu, to na pewno nie zadebiutowałby od razu na 43.tadzio3 pisze:Myśle jednak, że w przypadku Brucea nie potrzebna była promocja, gdyż i tak z pewnością wszedł by na liste.
W czasie promocji Scorpionsów było trochę mniej uczestników forum chętnych do promocji. Być może zabrakło im tylko kilku głosów, czyli głosów osób, które dołączyły w późniejszych tygodniach.tadzio3 pisze:Scorpionsi tylko w nieszczęśliwej. Jedynie Hard-Fi oraz Zespół Reprezentacyjny mozemy uznać za udaną promocję

To już?ku3a pisze:za tydzien HERMMAN.

Ludzie! Ja jestem nieprzygotowany! Już chyba ze dwa miesiące nie słuchałem Trójki. Tylko lista i to najczęściej bez poczekalni. Kompletnie nie znam utworów z zestawu do głosowania. Szkoda więc byłoby mi wybierać "na pałę" pierwszy lepszy utwór. Około świąt będzie mnie trochę więcej w domu to nadrobię zaległości. Oczywiście powiadomię z wyprzedzeniem a teraz jestem zmuszony oddać miejsce kolejnej osobie z kolejki

No to ja proponuję Stacey Kent - The ice hotel. Teledysk można sobie tu obejrzeć......ku3a pisze: to w takim razie kolejka przechodzi na JC.
http://www.youtube.com/results?search_q ... rch=Search
I dzięki za wszystkie głosy.