4. zlot

Potrzeba dyskusji na temat Listy jest tak silna, że łamy Forum to za mało — od czasu do czasu spotykamy się także na Zlotach.

Moderatorzy: ku3a, ku3a

ku3a

Post autor: ku3a »

ja jestem jak najbardziej za, ale cos malo osob sie wypowiedzialo...
choc z drugiej strony tyle co sie wypowiedzialo to zdecdowanie wystarczy, zeby spedzic wspanialy wieczor :-)

czas nagli, prosze o wypowiedzenie sie na temat zlotu szczegolnie tych, ktorzy jeszcze nic nie napisali. Na poczatku przyszlego tygodnia trzebaby juz znac liczbe uczestnikow.
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

jeśli piątek to o której? myślę o tym ale może być ciężko... ale myślę ;-)
czy przybycie o 18.z minutami na Centralna to za późno? Niestety potwierdzić piątek będę mógł pewnie dopiero we czwartek :-(
kajman

Post autor: kajman »

Yacy pisze:jeśli piątek to o której? myślę o tym ale może być ciężko... ale myślę ;-)
czy przybycie o 18.z minutami na Centralna to za późno? Niestety potwierdzić piątek będę mógł pewnie dopiero we czwartek :-(
Mi się wydaje, że nawet 20-21 nie będzie za późno. Przecież tylko mamy pojechać na nocleg i potem... :D :D :D
ku3a

Yacy pisze:jeśli piątek to o której? myślę o tym ale może być ciężko... ale myślę ;-)
jakie ciezko, twierdziles, ze teraz juz mniej do torby spakujesz ;-)
Yacy pisze:czy przybycie o 18.z minutami na Centralna to za późno?
nie wydaje mi sie
Yacy pisze:Niestety potwierdzić piątek będę mógł pewnie dopiero we czwartek :-(
no trudno, ale to zawsze jakas informacja, dzieki.
Awatar użytkownika
Jopkolog
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1992
Kontakt:

Post autor: Jopkolog »

Wieść o zlocie (jak również o owej tajemniczej na razie niespodziance) sprawiła, że przebukowałem mój lot do kraju z 17 na 14 grudnia! Zatem w piątek będę już w Katowicach, a w sobotę PRZYJEŻDŻAM na zlot! :D Nie wiem jeszcze o której dotrę do Warszawy, bo PKP będzie zmieniać rozkład jazdy 8 grudnia i wciąż jeszcze nie ma nowych danych w internecie. Postaram się jednak dotrzeć gdzieś koło południa. Problem w tym, że nie znam za bardzo Warszawy, więc proszę, żeby mnie ktoś pokierował :roll:
Proszę, dajcie znać, jak będzie w ogólnych zarysach wyglądał program spotkania i co z niedzielą? Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do napisania! :D
Ostatnio zmieniony sob gru 01, 2007 11:43 pm przez Jopkolog, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Martyr

Post autor: Martyr »

Jopkolog pisze:Wieść o zlocie (jak również o owej tajemniczej na razie niespodziance) sprawiła, że przebukowałem mój lot do kraju z 17 na 14 grudnia! Zatem w piątek będę już w Katowicach, a w sobotę PRZYJEŻDŻAM na zlot!
No to super :D Prosto z Włoch na zlot!!! :P
Jopkolog pisze:Nie wiem jeszcze o której dotrę do Warszawy, bo PKP będzie zmieniać rozkład jazdy 8 grudnia i wciąż jeszcze nie ma nowych danych w internecie.
no faktycznie, to moze być problem dla nas wszystkich, dopiero tydzień przed przekonamy sie jakie połączenia PKP nam oferuje :roll:
Jopkolog pisze:Postaram się jednak dotrzeć gdzieś koło południa. Problem w tym, że nie znam za bardzo Warszawy, więc proszę, żeby mnie ktoś pokierował :roll:
spotykamy sie zawsze na dworcu w Wa-wie wiec raczej chyba nie bedzie problemu, nie bedziesz błądził po stolicy :wink:
Awatar użytkownika
Martyr

ku3a pisze:
jakie ciezko, twierdziles, ze teraz juz mniej do torby spakujesz ;-)
:lol: :lol:
no właśnie, coś podobnego też obiło mi sie o uszy :P
Jopkolog pisze:Proszę, dajcie znać, jak będzie w ogólnych zarysach wyglądał program spotkania - domyślam się, że w sobotę będzie spotkanie z Markiem i wizyta na Myśliwieckiej podczas LP3. Co z niedzielą? Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do napisania! :D
Jakie sa zwyczaje zlotowe? :D
Zwykle jesteśmy tak zlotowo odjazdowo naładowani i rozemocjonowani że nie mozemy przerwać konwersacji do późnych godzin nocnych... :)
Jak do tej pory zazwyczaj to w piątek była wizyta na Myśliwieckiej, teraz zapewne bedzie w sobote. I pewnie moze odwróci sie też zwyczaj odsłuchiwania Topu Wszech Czasów, moze teraz bedzie w piątek?? a może nie?

Na spotkanie z MN głęboko liczymy i wierzymy że się uda... :D
A niedziela? zazwyczaj zloty kończyły sie w okolicach godz. 12 (południe), a dla niektórych i nieco wcześniej, zależnie od godziny odjazdu pociągu...
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

Martyr pisze:Na spotkanie z MN głęboko liczymy i wierzymy że się uda... :D
W Radiu Złote Przeboje? ;)
A swoją drogą gdzie to radio ma swoją siedzibę?
Awatar użytkownika
tsch

Post autor: tsch »

Robinson pisze:A swoją drogą gdzie to radio ma swoją siedzibę?
ul. Czerska 14 - 4 przystanki od Myśliwieckiej, troszkę ponad 2 km ;)
kajman

Post autor: kajman »

Jopkolog pisze:Wieść o zlocie (jak również o owej tajemniczej na razie niespodziance) sprawiła, że przebukowałem mój lot do kraju z 17 na 14 grudnia! Zatem w piątek będę już w Katowicach, a w sobotę PRZYJEŻDŻAM na zlot! :D
No jak dla mnie bomba z kilku powodów:
1. Będzie nas wielkie multum - wygląda na około 20 osób.
2. Będzie to pierwszy Zlot Międzynarodowy.
3. Stworzymy sekcję wielbicieli Anny Marii Jopek. :D
P.S. Nie jestem pewien, czy uda nam spotkać się z Markiem, ale też bardzo bym chciał, chociaż na pewno nie zdarzy się to w Trójce jak na poprzednich zlotach.
Awatar użytkownika
Martyr

kajman pisze:2. Będzie to pierwszy Zlot Międzynarodowy.
jakby jeszcze kolega z Chin, 1981, sie zjawił, to wtedy w ogóle by było miedzynarodowo :)
szakal35
Listy Przebojów Trójki słucham od: 856

Post autor: szakal35 »

kajman pisze: 3. Stworzymy sekcję wielbicieli Anny Marii Jopek. :D
O ile przybede, chetnie sie przylacze :)
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

szakal35 pisze:
Na pewno znajdzie się kilka osób do jakiegoś opozycyjnego anty-fan clubu. :wink:
ku3a

plan zajec na zlot jest jeszcze na etapie precyzowania, ale chyba nie bedzie za bardzo odbiegac od tego co bylo do tej pory, a co po krotce opisala Martyrka. Jesli nie wszyscy, to na pewno niektorzy zaczna zlot w sobote, wiec tym razem moglibysmy skonczyl go pozniej w niedziele. Ale to wszystko zalezy od uczestnikow.

przypominam o tym, by kazdy kto jeszcze mysli o przyjezdzie, zglosil sie w tym temacie. Czas nagli.
Awatar użytkownika
jotem3

Post autor: jotem3 »

szakal35 pisze:
Czyli może być nas nawet czterech ;-)
A dla takiej liczby trzeba się pokusić ...
Awatar użytkownika
dominik_fi
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.

Post autor: dominik_fi »

Już nie mogę się doczekać.
ku3a

i slusznie :mrgreen:
grzes

Post autor: grzes »

Ja z Basią niestety potwierdzamy, że tym razem na zlocie się nie pojawimy w 100 procentach. Niestety wydatki weselne na tą chwilę nas przerosły (finansowo :) ), ale w kwietniu niewiadomo co będzie)
Awatar użytkownika
Gary

Ja właśnie dlatego teraz będę (na 99%), że w kwietniu nie wiadomo co będzie. A w zasadzie to wiadomo, że ..... i żona na siłę mnie wyrzuca mimo, że nie chciałbym jej teraz zostawiać samej w domu. :)
Awatar użytkownika
Jopkolog
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1992
Kontakt:

Post autor: Jopkolog »

szakal35 pisze:
kajman pisze:3. Stworzymy sekcję wielbicieli Anny Marii Jopek. :D
Jak myślicie - czy miałbym szansę na zapowiedzenie piosenki Anny Marii? Zrobię, co mogę, żeby ją zapowiedzieć!!! 8)
ku3a

czy chcesz/mozesz przyjechac na zlot w terminie 15-16.12?

mamy juz 20 osob :!: :-D
obecna lista obecnosci:

tak:
- Yacy
- Martyr
- adr
- neon.ka (?)
- ksch
- jotem3 (+fanka Marka)
- ku3a
- dominik_fi
- bobby-x
- leszekno
- jblaminsky
- Kiefer
- kajman
- Grycek
- Wojtek
- Gary 99%
- Fanatyk
- Marcin Buchalski
- Jopkolog

nie wiadomo:
- szakal35
- Robinson

nie:
- Artur
- tadzio3
- abd3mz
- Miszon
- 1981
- grzesost
- stavanger
- retry2

a inni?
Uwaga! Zgloszenia przyjmujemy do poniedzialkowego wieczoru. Pozniej lista sie zamyka.
Aro
Listy Przebojów Trójki słucham od: 25.08.1984

Post autor: Aro »

Liczyłem na to że jednak przyjadę. No niestety ze względu obowiązków służbowych nie przyjadę. :cry: Niestety to najbardziej pracowity okres u mnie w pracy (rozliczenia , sprawozdania ) .
Ale podobno nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
15.12.2007 na liscie mogę podjąć sie dyżuru u Znawcy. :)
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

No więc mam nadzieję, że uda mi się tym razem przyjechać. Jeśli sobota 14:00 to za późno, to może jakimś innym środkiem lokomocji dotrę wcześniej. Natomiast nie gwarantuję jednak, że dotrę już w piątek. A jeśli tak, to nie wcześniej niż po 20:00.

A tak w ogóle, to ja bym się zastanowił nad dopuszczeniem do IV zlotu osób, które nie napisały tu jeszcze relacji z III zlotu. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Gary

Robinson pisze:A tak w ogóle, to ja bym się zastanowił nad dopuszczeniem do IV zlotu osób, które nie napisały tu jeszcze relacji z III zlotu. :mrgreen:
Ok. Mogę nie przyjeżdżać. :mrgreen:

Jakoś tak zebrać się nie mogę.
Awatar użytkownika
Martyr

Robinson pisze:A tak w ogóle, to ja bym się zastanowił nad dopuszczeniem do IV zlotu osób, które nie napisały tu jeszcze relacji z III zlotu. :mrgreen:
w takim razie organizatorzy nie powinni być dopuszczeni :lol:
Zablokowany