Normalnie. Zgłasza tyle samo propozycji co pozostali.
Nadziwić się nie mogę grupce tych osób, którzy ciągle szukają w życiu zakrętów... A jak ich nie ma, to sami je tworzą.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
ja sobie nie wyobrażam innej opcji. z jakiej racji jedni mają zgłaszać więcej niż pozostali. pozostałe kwestie są do ustalenia, ile zostaje a ile usuwamy. i najważniejsza sprawa (tak na przyszłość)... zamykanie głosowania na kilka dni przynajmniej wcześniej przed prezentacją wyników (wiem co mówie, przy okazji TFP jest wiele mniej do liczenia, a trzeba też się troche przygotować do prezentacji miejsc, by to nie było tylko wklejanie samych wyników)..
Dostaną z wyprzedzeniem jednodniowym Jutro koło południa lub nieco później. Poza tym jeżeli przedłużę głosowanie do jutra do powiedzmy dziesiątej to wyniki będą miały poślizg rzędu góra godziny.
Pierwszy prowadzący dostanie wyniki jakieś 27 godzin przed prezentacją. Do przygotowania TFP wystarcza Ci jakieś 6 godzin (bo wcześniej musisz wyniki policzyć) więc tutaj cały dzień chyba powinien wystarczyć.
Pisałem o dodatkowych pięciu, więc nawet jeżeli by się to kumulowało to byłoby 20. Ale OK, ja i tak będę miał tą mniejszą (lub jedyną pulę).
Zapytaj, z łaski swojej, bobby'ego, ile trwa przygotowanie wyników. On ma doświadczenie. Liczysz czas w godzinach, na które składa się sen i inne ważne codzienne sprawy. Zostaje ileś tam mniej... Ale nie będę dalej się wymądrzał, bo nie mój to problem.
W tych 27h prowadzący mają prawo zabalowac, wyspać się, zjeść kilka posiłków, zaliczyć z 2 kąpiele i masę innych rzeczy. Zwykle notowanie TFP ma mniejszy rozrzut, zawartość i jest w części powtarzalna w odniesieniu do poprzedniego tygodnia. A tu trzeba więcej godzin na przygotowanie. I co? Inni baluja, a nasi prezenterzy Sylwestra mają spędzić przy komputerze szukając linków i ciekawostek o wykonawcach? Moim zdaniem wyniki powinni dostac dużo wcześniej.
upss... Dodaję Simply Red:
Chyba tak bo nie wiem jak Vilki czy ktoś inny bo już się pogubiłem czy było ustalone:
Poproszę o PEWNĄ rozpiskę! Najlepiej w osobnym wątku.