gioconda2 pisze: ↑pt gru 11, 2020 10:24 pm
Od każdego wykonawcy trzeba czasami trochę odpocząć.
Raczej Bazyli niechętnie odpoczywa od Kazika. Tak samo ja mam od pewnego czasu emanacje na punkcie Paula McCartneya. Już za tydzień nowy album pod nazwą McCartney III! A zaraz po Nowym Roku planuję jego nasłuch Ciekawi mnie niezmiernie co wymyśli.
lady pisze: ↑pt gru 11, 2020 10:24 pm
A jeśli chodzi o naszą Listę to może Antek sobie lepiej od niego poradzi, liczę na to
Ja również. Tym bardziej że to pierwszy Antek z naprawdę pewnym głosem ode mnie, swoją drogą ewidentny nr 1 albumu
gioconda2 pisze: ↑pt gru 11, 2020 10:24 pm
Od każdego wykonawcy trzeba czasami trochę odpocząć.
Raczej Bazyli niechętnie odpoczywa od Kazika. Tak samo ja mam od pewnego czasu emanacje na punkcie Paula McCartneya. Już za tydzień nowy album pod nazwą McCartney III! A zaraz po Nowym Roku planuję jego nasłuch Ciekawi mnie niezmiernie co wymyśli.
No to może za kilka tygodni będą aż dwaj Beatlesi w zestawie
TStudent pisze: ↑pt gru 11, 2020 10:39 pm
Ja również. Tym bardziej że to pierwszy Antek z naprawdę pewnym głosem ode mnie, swoją drogą ewidentny nr 1 albumu
U mnie chyba wskoczy na 1 w głosowaniu. Niestety duecik Walter & Robby nie znalazł uznania wśród głosujących, tak że będzie musiał ustąpić miejsca utworowi z większymi szansami.
TStudent pisze: ↑pt gru 11, 2020 10:39 pm
U mnie chyba wskoczy na 1 w głosowaniu. Niestety duecik Walter & Robby nie znalazł uznania wśród głosujących, tak że będzie musiał ustąpić miejsca utworowi z większymi szansami.
Mi się ten numer przejadł po kilku tygodniach, dlatego już na niego nie głosuję
Kuba1201 pisze: ↑pt gru 11, 2020 10:45 pm
Mi się ten numer przejadł po kilku tygodniach, dlatego już na niego nie głosuję
Szkoda, ale nawet jakbyś nadal głosował to byśmy go nie przepchali, za duża konkurencja
No szans za dużych na wejście nie ma, a nawet jakby były, to byłoby pewnie jeszcze gorzej, bo kawałek po tygodniu wyleciałby z poczekalni, a jeszcze tydzień później całkowicie z zestawu. Tak się w tym tygodniu stało m.in. z Katie Meluą i Travisem.