Takie coś puszczone między reklamami.
Na pewno jako reklamodawca nie byłbym zadowolony.
https://www.youtube.com/watch?v=57RxOhWuMGM
To niech się ci z 357 nazwą Druhami Ryby Bożonarodzeniowej
3mam kciuki aby spadło poniżej 2% a potem jeszcze niżej...Miszon pisze: pt gru 11, 2020 4:20 pm TrUjka leci dalej na łeb na szyję w słuchalności. Za VIII-X było 2,9%, tymczasem za IX-XI jest już 2,6%.
To co, pierwszy kwartał nowego roku kończyć będzie wynikiem 2%? Czy mniej?
Nie wiem co jeszcze prowadzi J. Grabarz, ale może chodzi o godziny (że ma ich za mało)? Inaczej sobie tego wytłumaczyć nie potrafię. Pomocnika w tego typu audycji nie trzeba. Na dodatek (to już się zaczęło za TŻ) puszczają piosenki od siebie. Niech se puszczają w domu, albo w swoich audycjach.pbd2 pisze: pn gru 14, 2020 3:06 pm Tzn. pani Grabarz prowadzi razem z Dziunią Poranną? Widać uznali, że Dziunia sama sobie nie poradzi...![]()
Pani Grabarz raczej nie jest specką od ekonomii, no chyba że jest.bidżys pisze: wt gru 15, 2020 11:50 am W piątek zostawili Winien i ma, ale nie zdziwię się, gdy tam też zawita Pani Grabarz.
Legowicz jest Twoim ulubieńcem? Ja tam wolę innych, Surmacza np. I ostatnio z 2x chyba był on. A Legowicza faktycznie chyba dawno nie było, ale nie słucham jakoś systematycznie by mieć pewność. Może już na słusznej emeryturze?TStudent pisze: wt gru 15, 2020 8:21 pm Tak a propos to czy ktoś ostatnio może słyszał Legowicza w Winnym?Wiem że większość z Was już nie słucha 3, ja też zresztą, ale może coś o nim wiecie, czy jeszcze prowadzi?
Słyszałem krótko, więc nie będę oceniał merytoryki, ale głosowo średnio mi pasuje.konwicki1980 pisze: wt gru 15, 2020 2:08 pm Graczak to spadochron z TVP Info, na pewno ma kartkę z przekazami dnia z Nowogrodzkiej, żeby czasami nie palnąć jakiejś głupoty.
Ale może być.
Ma prowadzić audycję w tym tygodniu (tak mówił W. Surmacz). Ostatnio był 16 października, ale chyba prowadził też któreś Informatory ekonomiczne.Tak a propos to czy ktoś ostatnio może słyszał Legowicza w Winnym?Wiem że większość z Was już nie słucha 3, ja też zresztą, ale może coś o nim wiecie, czy jeszcze prowadzi?
Hej, czerwonospodniowy. Pewnie, ze nie wyleci. Nawet gdy Trójka bedzie miała 0,3% , to przecież władzy to nie interesuje. Mamy radio propagandowe a co tam jakieś słupki.szakal35 pisze: pt gru 11, 2020 9:58 pm Niunia jest gotowa na robienie dobrej miny do złej gry nawet przy ujemnej słuchalnościAle jest tylko pionkiem w pisowskiej grze.
W lokalnym radiu poznańskim od kilku lat o północy grają Rotę. To się zaczęło chyba za pierwszego PiSbobby-x pisze: pt gru 18, 2020 10:27 pm
Przy okazji, bardzo dawno nie sluchalem programow PR po północy , czy tak jak w, RDC , tez jest grany hymn o polnocy?