Kiefer pisze:Kuba, czy moglbys nam powiedziec - co tu sie dzisiaj dzieje? Z Take That sie ciesze, choc to takie jest...malo przebojowe, ale tak mi wyglada, ze malo glosow przyszlo, a moze czesc sie zagubila?
ciekawe ruchy, czy nie tego wlasnie niektorzy chcieli? jeszcze niejeden ciekawy rucj w Poczekalni bedzie
44 (N). "Dzień po dniu od lat" - gdy słyszałem ten kawałek Kosmowskiego pierwszy raz, myślałem, że to nowe wspólne dzieło Maleńczuka i Waglewskiego . Troche przynudzający, ale stylowy numer.
37 (N). Ewa Bem niczym mnie nie zaskakuje, ale też nie rozczarowuje.
No tak, gdy co chwila rozmawia się z gośćmi, to potem trzeba załatwić np. pozycje 38-42 w ciągu kilkunastu sekund :-/.
No niestety byłem bardzo zdegustowany, jak świetne Siedzimy tu przez nieporozumienie na zdecydowanie najsłabsze znane mi nagranie z płyty autor. A do tego pewnie będzie to nowość za tydzień.
33 (N). Hurra Strachy na Lachy i ich świetna przeróbka "Walki Jakuba z aniołem" to dziś najwyższa i dla mnie rzecz jasna najlepsza nowość w Poczekalni . Mam nadzieję, że to nie syndrom meteoru.
Ostatnio zmieniony sob gru 01, 2007 9:03 pm przez GregF, łącznie zmieniany 1 raz.
Teraz widze, że sobota to najgorszy dzień na liste. Wystarczy tylko, że interesujesz sie soprtem to dziś z listą konkuruja:
18:15 Aston Villa - Arsenal
20:00 Real Madryt - Rancin Santander
20:00 Ottawa - NY Rangers
20:30 AC Milan - Juventus Turyn
nie mówiąc już o innych imprezach w sobotę, z których trzeba zrezygnowac. Ten termin jest destrukcyjny i jak takdalej pójdzieto lista wogóle wypadnie z ramówki.
31 (+16). Inny duży powód do radości to olbrzymi skok Muchowej "Galanterii" - niestety, bez emisji :-/. Panie Piotrze, bardzo proszę puszczać również piosenki awansujące!
no, Sigur cieszy w pierwszej 30-stce (zaryzykuję to stwierdzenie, bo nie sądzę, by wyleciał z poczekalni), ale w takim razie już dwie źle obstawione nowości w Znawcy. jedna za dużo, jedna za mało.
marsvolta pisze:nie mówiąc już o innych imprezach w sobotę, z których trzeba zrezygnowac. Ten termin jest destrukcyjny i jak takdalej pójdzieto lista wogóle wypadnie z ramówki.
dzisiaj jak jechalem na Mysliwiecka metrem to byly tam cale gromady mlodych ludzi. Jechali na przerozne imprezy, do pubow itd., a ja... na Liste, do Trojki, do Balonika, do Helen...
marsvolta pisze:nie mówiąc już o innych imprezach w sobotę, z których trzeba zrezygnowac. Ten termin jest destrukcyjny i jak takdalej pójdzieto lista wogóle wypadnie z ramówki.
dzisiaj jak jechalem na Mysliwiecka metrem to byly tam cale gromady mlodych ludzi. Jechali na przerozne imprezy, do pubow itd., a ja... na Liste, do Trojki, do Balonika, do Helen...