Tym razem na innych listach przebojów z tych co znam, to nic szczególnego (ostatnio jednak Baranovski robi mi przyjemne wrażenie, ale absolutnie nie żeby liczył się w walce o t.t.i.), a reszty nie znam i nie mam ochoty poznawać.
Trochę nudno się tu robi.
Ostatnio zmieniony pt gru 04, 2020 10:44 pm przez TStudent, łącznie zmieniany 1 raz.
VILKI pisze: ↑pt gru 04, 2020 10:37 pmzaglądamy na inne listy przebojów
jeszcze listę Rockserwis (chyba najciekawsza lista w PL) i Radiospację bym dodał
w Rockserwis na pierwzszym Renata Przemyk, na drugim Lunatic Soul, na trzecim Joe Bonamassa, szkoda że u nas raczej bez szans na takie czołówki
Ostatnio zmieniony pt gru 04, 2020 10:46 pm przez santosz, łącznie zmieniany 2 razy.
Co do tego spadku Lady Pank, o którym pisała gioconda, to mocno w to wątpię - wydaję mi się, że jest odwrotnie: z tygodnia na tydzień przewaga punktowa nad drugą piosenką jest większa i większa...
konwicki1980 pisze: ↑pt gru 04, 2020 10:42 pm
Jestem ciekaw, po ilu tygodniach wypadnie Limitless i czy będzie to mniej niż 100
Już lepiej niech nie wypada, bo trzeba mieć jakieś rekordzistki, zwłaszcza takie, które są od 1 notowania z nami, nie głosuję na BJ, ale cieszy mnie, że jest w zestawie i ma się dobrze.
kacper94 pisze: ↑pt gru 04, 2020 10:45 pm
Co do tego spadku Lady Pank, o którym pisała gioconda, to mocno w to wątpię - wydaję mi się, że jest odwrotnie: z tygodnia na tydzień przewaga punktowa nad drugą piosenką jest większa i większa...
ale "nic nie może przecież wiecznie trwać" spadną, może po 3 tyg, może po 50, ale spadną
my tu gadu gadu a nie zauważyłam, że już pierwsza trójka się pojawiła. I dla mnie 2/3 satysfakcji - Kaśka znowu do góry i Lady Pank królestwa nie oddaje
kacper94 pisze: ↑pt gru 04, 2020 10:45 pm
ale "nic nie może przecież wiecznie trwać" spadną, może po 3 tyg, może po 50, ale spadną
Jestem ciekaw, po ilu tygodniach wypadnie Limitless i czy będzie to mniej niż 100
Jak sama nazwa wskazuje, utwór ten będzie tu bez końca
Podium takie sobie, w ogóle mało dziś tu dźwięków które bardzo ucieszyłyby me ucho, no i niestety nie zapowiada się aby za tydzień miałoby to się zmienić. Kolejny przeze zgłoszony utwór poszedł się paść, a ten który jakimś cudem dostał się do zestawu jest gdzieś w otchłani. Szkoda
Zapomnij, że to będzie mniej niż sto.
A lista dziś tak szybko mi przeleciała, ze nawet nie wiem co jest na pierwszym.
Aha i po kwadransie myślenia, zagadkę rozwiązałem, a prawidłowa odpowiedź padła wczoraj w serialu "Graczykowie" gdy gospodyni w nim rozwiązywała krzyżówkę. A ja trochę przez przypadek obejrzałem prawie cały odcinek!
kajman pisze: ↑pt gru 04, 2020 10:52 pm
Propozycje w tym tygodniu oceniłem na 3,1(6) czyli jest bardzo źle. A do tego trzy z zer są z kilkoma wykrzyknikami (w domyśle, bo nie postawię).
Bardzo blisko liczby PI... Ciekawe, czy w przyszłym tygodniu nowości w ocenach kajmana się zbliżą do 3,14...
santosz pisze: ↑pt gru 04, 2020 10:57 pm
ja wciąż czekam na jakiegoś 10 minutowego blusiora z potężną solówką, takie uwielbiam niestety większość jest zbyt krótka i się nie zdążam wczuć
No właśnie ja nie przepadam za długasami, ma być krótko i treściwie, bez niepotrzebnego przeciągania. Najlepsze bluesy z przeszłości rzadko kiedy przekraczają 3 minuty.