Kruklanki pisze: ↑pt lis 20, 2020 8:03 pm
Ale ten czas szybko zleciał i pół wieku ciach >>>50 LAT<<<. Z góry dziękuję serdecznie Wszystkim za życzenia.
Dobry wieczór! Tu kustosz urodzin, ale widzę, że się spóźniłam. Wszystkiego najlepszego Drogi Jubilacie . W tych czasach życzenia zdrowia nabierają głębi, a nie są pustą formułką. Także zdrowia Ci życzymy i wielu muzycznych doznań tu z nami . A także dziękuję za pracę dodatkową związaną z byciem Drugimi Oczami. Dzięki Tobie nasza TFP jest zweryfikowana i wiarygodna. 50 to środek drogi, jeszcze nie jej kres. Dużo przed Tobą!!! I może (jeżeli uważasz, że on Ci przeszkadza) poskromienia skorpiona w sobie ?
Co się dzieje na tej naszej forowej ? Mam nadzieję, że ktoś z trójki Michał, Katie, Perfect zmieni oblicze ostatniego TOP5.
Bo ostatnio to była ewidentna piątka.. koszmarów.
Aro pisze: ↑pt lis 20, 2020 8:14 pm
Co się dzieje na tej naszej forowej ? Mam nadzieję, że ktoś z trójki Michał, Katie, Perfect zmieni oblicze ostatniego TOP5.
Aro pisze: ↑pt lis 20, 2020 8:14 pm
gioconda2 pisze: ↑pt lis 20, 2020 8:19 pm
a starych, którzy złamali żelazne zasady nie znam
Nick tego kogoś zaczyna się na k
I przez pół roku nie głosował na TFP? A teraz się przełamał? Takiego nie było... chyba, ze to stary wyjadacz, który zagłosował na coś, na co nie głosował? zaczyna się z tego robić zagadka rodem z djjacka...
Na zdjęciu stawiam na Barborę.
Alanis prawie na wylocie. Niestety u mnie bez punktów (tuż za top 10).
Cieszy debiut Travisa znacznie lepszego niż poprzedni.
A jeszcze bardziej powrót Almonda i debiut Barbory.
Ogromnie mnie cieszą miejsca numer 42 i 41. Szczególnie Kortez, bo to była bodaj moja propozycja, na którą - wstyd się przyznać - ani razu tu nie zagłosowałem...
AlekOb pisze: ↑pt lis 20, 2020 8:33 pm
Hypnotized w TOP50
W sumie nie wiedziałem wcześniej, że ten utwór jest często eksploatowany w komercyjnych stacjach, nawet się wkręca
na pewno jest o niebo lepsze od tych koszmarnych łikendów
AlekOb pisze: ↑pt lis 20, 2020 8:33 pm
Hypnotized w TOP50
W sumie nie wiedziałem wcześniej, że ten utwór jest często eksploatowany w komercyjnych stacjach, nawet się wkręca
Dla mnie to brzmi jak Florence And The Machine...
Dobry wieczór.
Na zdjęciu stawiam na Korteza.
Swoją drogą jestem zdecydowanie przeciw tego reanimacjom starych nagrań.
Rojek mógłby już wypaść.
Superkoszmar disco debiutuje.