4. zlot

Potrzeba dyskusji na temat Listy jest tak silna, że łamy Forum to za mało — od czasu do czasu spotykamy się także na Zlotach.

Moderatorzy: ku3a, ku3a

Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Reasumując na trzecim zlocie było 16 osób, więc tendencja wciąż zwyszkowa!
+Miszon i Jszmiles
kajman

Post autor: kajman »

ku3a pisze:a inni?
Tak się zastanawiam, do ilu osób nie dotarła jeszcze informacja o 4 zlocie? Może nie zaglądają do tematów o-l, może są zlotowicze, którzy ostatnio nie mają czasu na forum. Być może coś przeoczyłem, ale jakoś nie zauważyłem, żeby odzywał się 3zlotowicz Kiefer.
Nie można byłoby grzmotnąć tej informacji na wierzch :?: :D
retry2

Post autor: retry2 »

Z największą przykrością stwierdzę, że tym razem się nie uda. Miłego zlotowania życzę!
ku3a

Post autor: ku3a »

oczywiscie, ze ciagle jest tendencja zwyzkowa jesli chodzi o frekwencje :-). Teraz juz chyba mamy komplet danych jesli chodzi o liste obecnosci na poszczegolnych zlotach. Jszmiles na trzecim zalapal sie niejako przypadkiem ;-). Przypominam, ze wszystkie dane dotyczace kazdego ze zlotow mozna znalezc w archiwalnych watkach na forum. Zapewne najbardziej interesujace beda relacje uczestnikow. Mysle, ze przekonaja kazdego niezdecydowanego, ze naprawde warto przyjechac. Tym bardziej, ze w kazdym zlocie jest cos innego, wartosciowego. Teraz tez bedzie.

Kajman, od Kiefera mam wiadomosc pochodzaca z prywatnej rozmowy :-). Spotkalismy sie przypadkiem w... Łodzi :lol: .

Liste obecnosci uaktualnie dzis wieczorem lub jutro, w zaleznosci od tego ile osob sie jeszcze wypowie.
szakal35
Listy Przebojów Trójki słucham od: 856

Post autor: szakal35 »

Do Ku3y: czy możesz sprecyzować termin spotkania- o której się spotykamy? (przed południem, po południu, wieczorem?) ile spotkanie potrwa- do niedzieli rano (jak zwykle) czy jednak ze względu na późniejsze rozpoczęcie dłuzej?
ku3a

zakladam na razie, ze spotykamy sie dopiero w sobote (a nikt nie odpowiedzial na propozycje Kajmana).

poniewaz bedzie to dopiero sobota, to dobrze by bylo spotkac sie jak najwczesniej. Konkretna godzina zalezy jednak od tego na ktora godzine beda mogli stawic sie w Warszawie wszyscy zlotowicze i tylko dlatego jej nie narzucalem. Na pewno chcialbym, zeby to bylo jak najwczesniej, w poludnie lub bardzo wczesnie po nim. W takim przypadku bardzo chetnie przedluzylbym spotkanie do niedzielnego popoludnia, ale wszystko tez zalezy od Was. Trzeba pamietac, ze to tylko 8 dni przed Wigilia.
Awatar użytkownika
Robert
Listy Przebojów Trójki słucham od: nr. 137 - 1 XII 1984

Post autor: Robert »

"Nie umiera nigdy ten , kto trwa w pamięci żywych" - Dobrze , że znalezli się tacy co pamiętali jeszcze Roberta z 3 zlotu. :lol:
Na IV-m postaram się pojawić. Fajnie będzie się znowu z Wami spotkać. Mam nadzieję , że zimowa sceneria doda jeszcze temu spotkaniu szczególnego blasku. A z rozpoczęciem grudnia wchodzę z mocnym postanowieniem większego udzielania się na Forum , bo to wstyd :oops: tak mało pisać , gdy ma się tyle do powiedzenia :)

Do zobaczenia
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Fanatyk pisze: bo to wstyd :oops: tak mało pisać , gdy ma się tyle do powiedzenia :)

Do zobaczenia
Otóż to :)
grzes

Post autor: grzes »

"Nie umiera nigdy ten , kto trwa w pamięci żywych" - Dobrze , że znalezli się tacy co pamiętali jeszcze Roberta z 3 zlotu.
Na IV-m postaram się pojawić. Fajnie będzie się znowu z Wami spotkać. Mam nadzieję , że zimowa sceneria doda jeszcze temu spotkaniu szczególnego blasku. A z rozpoczęciem grudnia wchodzę z mocnym postanowieniem większego udzielania się na Forum , bo to wstyd tak mało pisać , gdy ma się tyle do powiedzenia
Nie martw się ja piszę jeszcze mniej :wink:
ku3a

grzesost pisze:Nie martw się ja piszę jeszcze mniej :wink:
hmm...
Fanatyk
grzesost
jak dla mnie to jest remis-remis :-D.
ku3a

Fanatyk pisze:Na IV-m postaram się pojawić.
super! :-D
i ekstra, ze tym razem bedzie to spodziewana niespodzianka ;-)
Awatar użytkownika
Martyr

Post autor: Martyr »

ku3a pisze:a nikt nie odpowiedzial na propozycje Kajmana
ośmielam się zaprotestować... Był taki jeden co się zwie Martyr... i mam wrażenie, że wypowiadał się na ten temat :wink:
Jacek, Ku3a, Martyrka, Szakal, Kajman, Tadzio, Marcin, Grzesost z narzeczoną, sorki jeszcze dwóch forowiczów ale zapomniałem, Bobby
(...)
Kiefer był nie tylko w studio
Adr
Artur
Gary
Yacy
Fanatyk ( NIE TYLKO w studio )
Miszon tylko w studio
i plus jszmiles
doliczyłam się 18 osób (wliczając Basię, podobnie jak przy 2 zlocie wliczaliśmy Kamilę jako zlotowiczkę) wiec tendencja jak najbardziej jest zwyżkowa :P
Fanatyk pisze:A z rozpoczęciem grudnia wchodzę z mocnym postanowieniem większego udzielania się na Forum , bo to wstyd Embarassed tak mało pisać , gdy ma się tyle do powiedzenia :)
grzesost pisze:Nie martw się ja piszę jeszcze mniej :wink:
na obecną chwile macie tyle samo postów na koncie :) co oczywiście nie świadczy prawie o niczym...
Awatar użytkownika
bobby-x
Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983

Post autor: bobby-x »

No tak skleroza i siwe włosy na głowie nie bolą, sorki chłopaki za nie-pamięć bo ze studia wszystkich niezapamiętałem a w ośrodku pojawiłem sie w sobotę po 16-tej, 17-tej.

To jeszcze raz lista obecności:

Na pierwszym historycznym zlocie 5 osób:

Jacek, Leszek, Szakal, Ku3a, Bobby. Ci utkwiło mi najbardziej: pizza przy ognisku przy 8 Topie i Szakal bez...

Na drugim zlocie 14 osób:
Jacek, Marcin, Fanatyk, Martyrka, Szakal, Grzesost, Wojtek, Robinson, Kamila czyli Mrs. Robinson, Kajman, Leszek, Ku3a, Megalomaniac, Bobby.
Co utkwiło mi najbardziej: ślicznie, kolorowo udekorowany stół na sobotni obiad skonsumowany w metalowym rytmie Metallica Top 20.

Na trzecim zlocie - 16 osób (+ Miszon w studio, +Jszmiles):

Jacek, Ku3a, Martyr, Szakal, Kajman, Tadzio, Marcin, Grzesost z narzeczoną Basią, Kiefer, Adr, Fanatyk, Artur, Gary, Jacy, Bobby.
Co utkwiło mi najbardziej: Martyrkowa niespodzianka, zbyt twardy bilardowy stół i powracający Tadzio.

A Jszmiles też wpadł do ośrodka ???
ku3a

bobby-x pisze:Co utkwiło mi najbardziej: Martyrkowa niespodzianka, zbyt twardy bilardowy stół i powracający Tadzio.
:-D :-D :-D
bobby-x pisze:A Jszmiles też wpadł do ośrodka ???
nie, tylko przez chwile na Mysliwieckiej byl.
Awatar użytkownika
tsch

Post autor: tsch »

Mam pytanie - czy są gdzieś dostępne zdjęcia z 3. zlotu? Bo do zdjęć z 1. się dokopałem, zdjęcia z 2. są w archiwum, ale tych z 3. za nic nie mogę znaleźć...
kajman

Martyr pisze:
ku3a pisze:a nikt nie odpowiedzial na propozycje Kajmana
ośmielam się zaprotestować... Był taki jeden co się zwie Martyr... i mam wrażenie, że wypowiadał się na ten temat :wink:
No ja zauważyłem jeszcze coś takiego:
Robinson pisze:Chciałbym przyjechać.
Powiem szczerze, że piątek 20:00 odpowiada mi nawet bardziej niż sobota, bo na wieczór mam lepszy dojazd.
To może teraz zapytam głośno:
Czy jest jeszcze ktoś chętny, żeby spotkać się w piątek wieczorkiem, spędzić miło czas na pogaduszkach przy muzyce, przenocować i w sobotę spotkać się z pozostałymi przyjemnie kontynuując zlot :?:
kajman

ku3a pisze:Kajman, od Kiefera mam wiadomosc pochodzaca z prywatnej rozmowy :-).
Chyba muszę pójść do okultysty, bo nie zauważyłem, że Kiefer jest wpisany na listę zlatujących na zlot. :D
Awatar użytkownika
tsch

Post autor: tsch »

kajman pisze:Czy jest jeszcze ktoś chętny, żeby spotkać się w piątek wieczorkiem, spędzić miło czas na pogaduszkach przy muzyce, przenocować i w sobotę spotkać się z pozostałymi przyjemnie kontynuując zlot :?:
Być może :wink: Tzn. teraz już jestem pewien, że nie będę musiał się zwinąć w sobotę wieczorem... W sumie chętnie bym wpadł już w piątek, ale niestety jeszcze nic w tym temacie nie jest pewne :evil: Jak wcześniej - kiedy coś będę wiedział, to dam znać.
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

Jeżeli zlot będzie od soboty, to ja byłbym za godziną 14:00.
O takiej mniej więcej porze dotarłbym do Warszawy Centralnej.
A w niedzielę o 14:30 musiałbym być na Zachodniej.
Dlatego noclegi w Warszawie lub najbliższej okolicy jak najbardziej wskazane. :)
Awatar użytkownika
Martyr

kajman pisze:To może teraz zapytam głośno:
Czy jest jeszcze ktoś chętny, żeby spotkać się w piątek wieczorkiem, spędzić miło czas na pogaduszkach przy muzyce, przenocować i w sobotę spotkać się z pozostałymi przyjemnie kontynuując zlot :?:
ponownie mówię, ze dla mnie jak najbardziej pasuje takie rozwiązanie :P
SanczoBalca

Post autor: SanczoBalca »

ja tez przyjadę ;)
Awatar użytkownika
Martyr

SanczoBalca pisze:ja tez przyjadę ;)
zapraszamy! :D
Awatar użytkownika
bobby-x
Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983

Post autor: bobby-x »

Marcin jeszcze wpadnie w sobotę rano i posiedzi do wieczorka, więc na obiad pewnie się pisze a na nocleg nie.

A pamiętam jak z Kubą zastanawialiśmy się dawno, dawno temu (przed wrześniem 2006) czy coś wyjdzie z pierwszego zlotu. I co warto było ???

Pamiętajcie forumowicze, że 4 zlot to bardzo dobra wymówka aby uciec od przedświątecznego sprzątania :lol:
kajman

bobby-x pisze:Marcin jeszcze wpadnie w sobotę rano i posiedzi do wieczorka, więc na obiad pewnie się pisze a na nocleg nie.
Jeżeli Marcin wpadnie w sobotę z rana, to musi mieć gdzie wpadać, więc musimy zacząć w piątek. :D
Awatar użytkownika
jotem3

Post autor: jotem3 »

kajman pisze:
bobby-x pisze:Marcin jeszcze wpadnie w sobotę rano i posiedzi do wieczorka, więc na obiad pewnie się pisze a na nocleg nie.
Jeżeli Marcin wpadnie w sobotę z rana, to musi mieć gdzie wpadać, więc musimy zacząć w piątek. :D
w sumie też od piątku będę już w wawie, więc może taki nieformalny początek ustalimy na piątek ;-)
Zablokowany