Kuba1201 pisze: ↑pt paź 09, 2020 7:43 pm
Myślę, że na początku będzie najtrudniej, jak już będę po pierwszej sesji to też pewnie się przyzwyczaję do studiów
Historia super sprawa.
Mam takie pytanie jednak: czy wszyscy studenci są tacy nieogarnięci? I drugie, czy ta postawa" mi się należy," to wszystkich Was cechuje?
Tak korzystając z okazji pytam.
Myślę, że na początku będzie najtrudniej, jak już będę po pierwszej sesji to też pewnie się przyzwyczaję do studiów
Historia super sprawa.
Mam takie pytanie jednak: czy wszyscy studenci są tacy nieogarnięci? I drugie, czy ta postawa" mi się należy," to wszystkich Was cechuje?
Tak korzystając z okazji pytam.
Jeszcze nie zacząłem studiować, a już wiem, że uczelnie są bardzo nieogarnięte organizacyjnie
A studenci to jeszcze nie wiem, bo jeszcze nie poznałem wystarczająco dobrze studenckiego życia, ale nie zdziwiłbym się, jakby tak było
Historia super sprawa.
Co do tego pierwszego pytania, to oczywiście że jestem nieogarnięty jako student. Przez 3 lata za każdym razem przedłużałem sesję A co do drugiego pytania, to taki mniej więcej tekst usłyszałem od Pani w dziekanacie jak na pierwszym roku się pytałem, co się stało z moim przelewem za legitymację
Dobry wieczór
Na dzisiaj Kulturalno-Oświatowy przygotował premierę zupełnie nowej formy rozrywki umysłowej.
Jest nią prosta wykreślanka.
W powyższym diagramie należy odczytać tylko w poziomie (od lewej do prawej lub od prawej do lewej) lub tylko w pionie (z góry na dół lub z dołu do góry) 17 podmiotów wykonawczych z naszej Trójkowej Foralisty Przebojów i wykreślić ich litery z diagramu. Nazwa każdego podmiotu umieszczona jest w diagramie jednym ciągiem bez przerw i bez zakrętów. Żadna litera nie jest wspólna dla kilku artystów. Pozostałe nieskreślone litery czytane rzędami od góry do dołu utworzą końcowe rozwiązanie - osiemnasty podmiot wykonawczy. Wystarczy podać go w zgłoszeniu na PW i to wszystko. Pozostałych 17 nie wymagam. Pamiętajcie też o tym, że zabawa jest dla wszystkich. Nie podawajcie odnalezionych nazw na Forum. Nie publikujcie też ostatecznego rozwiązania. Dobrze?... Dziękuję.
Historia super sprawa.
Co do tego pierwszego pytania, to oczywiście że jestem nieogarnięty jako student. Przez 3 lata za każdym razem przedłużałem sesję A co do drugiego pytania, to taki mniej więcej tekst usłyszałem od Pani w dziekanacie jak na pierwszym roku się pytałem, co się stało z moim przelewem za legitymację
Ja staram się być ogarnięty, ale na 2. roku II stopnia chyba nie wypada inaczej, chociaż zdarzają się osoby pytające o proste, wydawałoby się oczywiste rzeczy
Kuba1201 pisze: ↑pt paź 09, 2020 7:58 pm
Jeszcze nie zacząłem studiować, a już wiem, że uczelnie są bardzo nieogarnięte organizacyjnie
A studenci to jeszcze nie wiem, bo jeszcze nie poznałem wystarczająco dobrze studenckiego życia, ale nie zdziwiłbym się, jakby tak było
Mnie zdziwiło to, że akademik kiedyś z wyższej półki (w centrum, 2 osobowe pokoje), dostępny dla studentów 4 i 5 roku, teraz można mieć już od 1 roku, a "za moich czasów" młodsze roczniki musiały mieszkać w gorszym sorcie - 4 osobowe pokoje, dalej od centrum ... to się porobiło jakby luksusowo
kacper94 pisze: ↑pt paź 09, 2020 7:59 pm
co do drugiego pytania, to taki mniej więcej tekst usłyszałem od Pani w dziekanacie jak na pierwszym roku się pytałem, co się stało z moim przelewem za legitymację
Obserwuję czasem pracę pań z dziekanatu i nie zdajecie sobie sprawy jako studenci jaki to ciężki kawałek chleba. To nie tylko legitymacja i stypendium, dla Ciebie to jedna wyjątkowa wizyta, dla nich kolejny, setny student chcący niewiadomoco. Często zapominacie o tym, że dziekanat działa w oparciu o zalecenia odgórne. Mam koleżanki w dziekanatach i czasem moglibyście być dla nich milsi
Chociaż nie wiem jakie Ty masz tam te panie