No i jeszcze deser, dla chętnych numer sprzed 35 lat, to był nr 19 w LP3 #184, miałem przyjemność sprawdzić i to był awans o 9 miejsc tego świetnego utworu. https://www.youtube.com/watch?v=3Q8Kyy_jJCs
Cześć, to ja Witam wszystkich w ten piątkowy wieczór. Z niecierpliwością czekam na dzisiejsze wyniki, mam nadzieję, że nasza Lista ułoży się ciekawie Życzę wszystkim miłej i przyjemnej zabawy przy dzisiejszym notowaniu TFP.
kajman pisze: ↑pt paź 09, 2020 7:09 pm
Z tego co kojarzę to nie.
Ufam w Twoje wyliczenia. Czyli szkoda, bo to naprawdę świetny utwór
kajman pisze: ↑pt paź 09, 2020 7:09 pmA w kolejnym zestawie będziesz miała ode mnie chyba bluesa (ja się nie znam, Ty ocenisz).
W Radio Rzeszów w mojej (obecnie) ulubionej audycji "Blues Attack" były prezentowane utwory z albumu, z którego pochodzi ta Twoja propozycja, m.in. słaba niestety wersja "Midnight Hour Blues" Leroya Carra. Dobrze że tego nie wybrałeś, choć przypuszczam że i tak byłaby lepsza od ponad połowy zestawu.
"West Helena Blues" natomiast nie kojarzę, ale skoro Tobie się podoba to nie może być zły utwór
Gratuluję Ci ciekawej liczby postów, mnie kojarzy się z Warną i... częściowo z najnowszym wydaniem mojej listy, który opublikuję tego wieczoru w zaświatach
Dobry wieczór, widzę, że dziś zastępowo, ale mam nadzieję, że tym razem nie będzie podmianki wyników przed podium
Na razie cieszy najbardziej powrót tej pani ze zdjęcia
TStudent pisze: ↑pt paź 09, 2020 7:27 pm
Gratuluję Ci ciekawej liczby postów, mnie kojarzy się z Warną i... częściowo z najnowszym wydaniem mojej listy, który opublikuję tego wieczoru w zaświatach
Dzięki Faktycznie, nie zwróciłem na to uwagi. Cieszy mnie to - jako mającego dyplom licencjata z historii - że ta data kojarzy Ci się właśnie z Warną
Dzięki Faktycznie, nie zwróciłem na to uwagi. Cieszy mnie to - jako mającego dyplom licencjata z historii - że ta data kojarzy Ci się właśnie z Warną
Ja to zaczynam studiować właśnie historię od poniedziałku
AlekOb pisze: ↑pt paź 09, 2020 7:30 pm
Dobry wieczór, widzę, że dziś zastępowo, ale mam nadzieję, że tym razem nie będzie podmianki wyników przed podium
Na razie cieszy najbardziej powrót tej pani ze zdjęcia
Witam, dzień dobry wieczór Wszystkim. Jak co tydzień melduję obecność, w większości czytelność "słuchalność". Wyniki listy podliczone i zgodne w 100%. Pozdrawiam "Wasze Drugie Oczy Listo-Podliczeniowe"
Gratuluje wyboru kierunku Nie wiem jak u Ciebie na uczelni, ale na mojej po przeżyciu pierwszej sesji i ogarnięcia tematu Starożytnego Bliskiego Wschodu dalej już było łatwiej Ale dla odmiany mogę powiedzieć, że na magisterkę z tego tematu się już nie wybieram, a celuję teraz w dziennikarstwo
Gratuluje wyboru kierunku Nie wiem jak u Ciebie na uczelni, ale na mojej po przeżyciu pierwszej sesji i ogarnięcia tematu Starożytnego Bliskiego Wschodu dalej już było łatwiej Ale dla odmiany mogę powiedzieć, że na magisterkę z tego tematu się już nie wybieram, a celuję teraz w dziennikarstwo
Myślę, że na początku będzie najtrudniej, jak już będę po pierwszej sesji to też pewnie się przyzwyczaję do studiów
Witajcie - czy mało nas do pieczenia chleba? Chyba nie, na razie nie będę za dużo pisać, bo zdrzemnęłam się i jeszcze się nie do końca obudziłam. Czy dziś będzie konkurs? Bo nie wiem czy mam się obudzić do końca czy mogę lekko przysypiać?