1. Waglewski Fisz Emade – ZIEMIA
2. Pearl Jam - QUICK ESCAPE
3. Kortez - LUDZIE Z LODU (LIVE)
4. Deep Purple - WE’RE ALL THE SAME IN THE DARK
5. Sztywny Pal Azji - MÓJ TAJEMNY PROSZEK
Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72
santosz pisze: pt paź 02, 2020 6:22 pm Kolega Kygo na oczach i uszach calego swiata gwalci babcie Tine a wy na to glosujecie. Ludzie, opamietajcie sie, nastepnym razem moze to byc wasza babcia!
+1santosz pisze: pt paź 02, 2020 6:22 pm Dla mnie wyniki takie sobie. Co az tak fenomenalnego jest w tym nagraniu Fiszow to nie rozumiem. Panowie ze Sztywnego pala juz kompletnie postradali zmysly i wydaja gniota za gniotem, wywindowanie tej piosenki na drugie miejsce to jakies kompletne szalenstwo... Kolega Kygo na oczach i uszach calego swiata gwalci babcie Tine a wy na to glosujecie. Ludzie, opamietajcie sie, nastepnym razem moze to byc wasza babcia! Nie awansowal blues, a szkoda, bo w tym tygodniu zdecydowanie zasluzyl. Ale za to sa mile niespodzianki. Jest Dool i Sevdaliza, a tutaj az tak bardzo awansu sie nie spodziewalem. Awansu Thank You Scientist tez sie nie spodziewalem i niestety mialem racje![]()
Dwie znakomite i jedna dobra (ale również jedna fatalna) wiadomość na początek weekendu.
Pytałem się djjack'a - co się stało.gioconda2 pisze: pt paź 02, 2020 5:18 pm Jako 3 oczy potwierdzam zgodność obliczeń, dzięki Wam poprawiłam swoją rozbieżność o 1 pkt. u Flory (+1) i Thank You Scientyst (-1), bo nie zauważyłam, że Michał ustawił inną kolejność w pionie zapisu, a inną w cyferkach ... I w tym tygodniu głosowanie odpuścił (zapomniał?) djjack? A Jego propozycja i tak przeszła!
Nigdy bym nie wpadł, że to można porównać z Nienawiścią. Brzmi kompletnie inaczej. Nienawiście nie lubię, a ten kawałek jest kapitalny (ale na płycie jest jeden znacznie lepszy).mateusz15 pisze: pt paź 02, 2020 6:44 pm Jestem zdziwiony, że autocover "Nienawiści" w wyk Banaszak tak wysoko.
dobra robota