Nowości TFP #15

Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72

Awatar użytkownika
VILKI
Listy Przebojów Trójki słucham od: 256 not.

Re: Nowości TFP #15

Post autor: VILKI »

to ja chyba ślepy jestem :shock:
Awatar użytkownika
4989341
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1998

Post autor: 4989341 »

propozycja wysłana pw :mrgreen: w piątek wieczorem
Awatar użytkownika
VILKI

a dlaczego w taki sposób a nie oficjalnie na forum? :roll:
Awatar użytkownika
4989341
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1998

Post autor: 4989341 »

pw to najszybszy sposób (i najpewniejszy), aby dotrzeć do mnie
było, już o tym na forum
w momencie, kiedy przestawiasz wyniki na forum, (lub po) post z propozycją mógłby mi umknąć w gąszcz wiadomości...
gioconda2
Listy Przebojów Trójki słucham od: świadomie od 1986

Post autor: gioconda2 »

Naród chce wiedzieć kto, co zgłasza :wink: dlatego nawet jak ktoś wysyła PW z propozycją, to prowadzący wątek nowości ma obowiązek poinformować nas o tym :lol:
temik3
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982

Post autor: temik3 »

VILKI pisze: ndz wrz 20, 2020 1:15 pm a dlaczego w taki sposób a nie oficjalnie na forum? :roll:
Tak to moja propozycja, a zgłoszona po 22.00 ale przed północą. Dlaczego na PW, ano dlatego, że to najszybsza możliwa forma zgłoszenia, mogłem wprawdzie umieścić w wątku nowości, albo pod moim głosowaniem i później mieć pretensje, że nie ma mojej propozycji? Wydaje mi się, że jeśli jest jakiś termin zgłoszeń to chciałem się w nim zmieścić. No ale jeśli waszym zdaniem popełniłem błąd to proszę prowadzącego o wycofanie tej propozycji z zestawu, obejdzie się też bez niej. Nie mam parcia by to było w zestawie. Zresztą ostatnie udogodnienie TFP bardzo mnie zniechęcają do tego.
gioconda2
Listy Przebojów Trójki słucham od: świadomie od 1986

Post autor: gioconda2 »

Odpowiem za siebie, bo nie wiem co VILKI miał na myśli. Z mojej strony to zwykła ciekawość kto co zgłasza. Nie traktuję tego w kategorii błędu, bo jak sam napisałeś - zmieściłeś się w regulaminowym czasie i prowadzący potwierdził zgłoszenie. Zostań z nami :D
temik3

gioconda2 pisze: ndz wrz 20, 2020 2:47 pm Odpowiem za siebie, bo nie wiem co VILKI miał na myśli. Z mojej strony to zwykła ciekawość kto co zgłasza. Nie traktuję tego w kategorii błędu, bo jak sam napisałeś - zmieściłeś się w regulaminowym czasie i prowadzący potwierdził zgłoszenie. Zostań z nami :D
Ale ja też nie biorę tego w ten sposób, że ma o to pretensje, ale nie zgłosiłem tego tam gdzie zgłasza się utwory, dlaczego to wyjasniłem. Ale jeśli nie spełnia to kryteriów to nie mogę mieć pretensji, że nie powinno tego utworu tu być. Na tą chwilę nie zamierzam nie głosować na listę, ale zdecydowanie opadł mi entuzjazm bo próbach udoskonaleń w taki sposób jaki mi się nie podoba, co nie znaczy, że tylko ja mam rację, jeśli te udoskonalenia mają przynieść korzyść to niech będą. Ja tam się dostosuję, a propozycję to akurat nie za bardzo mam ochotę szukać i zgłaszać.
kajman

Post autor: kajman »

Jaj dla mnie zgłoszenie było jak najbardziej zgodne z regulaminem i wysyłanie PW jest bardzo dobrym rozwiązaniem w sytuacji, kiedy prowadzący łatwo może utwór przeoczyć (jak się to zdarzyło swego czasu z moją propozycją).
temik3 pisze: ndz wrz 20, 2020 2:42 pm ostatnie udogodnienie TFP
O jakich udogodnieniach piszesz, bo ja nie kojarzę żadnego.
Awatar użytkownika
Nicoletta
Lokalizacja: ... if you want my address its number one at the end of the bar ...

Post autor: Nicoletta »

Od dłuższego czasu śledzę dyskusję dotyczącą forumowej listy, pomiędzy VILKI i temik3 i coś mi się wydaje panowie, że chyba musicie rozwiązać ten konflikt po męsku (bo nie ulega wątpliwości, że coś tam między Wami nie styka).
Nie wiem jak to teraz wygląda "po męsku", więc może zagrajcie w domino czy coś :lol: albo w szachy.
I wygrany wprowadzi swoje propozycje, a my lud zaakceptujemy to :lol:

ps. użytkownik zgłaszający Phila, który to wywołał zamieszanie ponoć uzasadnił propozycję tej piosenki. Czy można poznać to uzasadnienie? Tak z czystej ciekawości.
Awatar użytkownika
Nicoletta
Lokalizacja: ... if you want my address its number one at the end of the bar ...

1. 8,5 Marc Almond - TEENAGE DREAM
0,0 Biffy Clyro - SPACE
0,0 Savoy Brown - AIN'T DONE YET
0,0 Chemia - MODERN TIMES
5. 3,0 Kazik - NIE MAM NA NIC CZASU BO OGLĄDAM SERIALE
2,0 Robert Plant & Patty Griffin - TOO MUCH A LIKE
0,0 Taylor Swift - MIRRORBALL
0,0 Oly. - HOLOGRAM
0,0 Matt Berninger - ONE MORE SECOND
0,0 The Dumplings - KOCHAM CIĘ, KOCHANIE MOJE
0,0 Rupesh Cartel - THE UNREST
2. 7,5 Roger Taylor - ISOLATION
4. 4,5 Melody Gardot & Sting - LITTLE SOMETHING
3. 5,0 Jefferson Starship - IT'S ABOUT TIME
1,0 Big Cyc - PÓŁ NA PÓŁ
1,0 Travis & Susanna Hoffs - THE ONLY THING
0,0 Mastodon - ORION
0,0 Krzysztof Zalewski - ZABAWA
2,0 Incubus - OUR LOVE
0,0 Devin Townsend - WHY?
0,0 Daria Zawiałow - NIE MAMY CZASU
0,0 Ollie Wride - JULIETTE
0,0 Nothing But Thieves - UNPERSON
0,0 Mr.Kitty & Nizimine Kakoi - MAKE IT RIGHT
0,0 Baranovski - LUBIĘ BYĆ Z NIĄ
0,0 Bluszcz -LATA DWUDZIESTE
temik3

Nicoletta pisze: ndz wrz 20, 2020 4:51 pm Od dłuższego czasu śledzę dyskusję dotyczącą forumowej listy, pomiędzy VILKI i temik3 i coś mi się wydaje panowie, że chyba musicie rozwiązać ten konflikt po męsku (bo nie ulega wątpliwości, że coś tam między Wami nie styka).
Nie wiem jak to teraz wygląda "po męsku", więc może zagrajcie w domino czy coś :lol: albo w szachy.
I wygrany wprowadzi swoje propozycje, a my lud zaakceptujemy to :lol:
Czekaj, czekaj, bo Ty chyba nie wiesz o czym piszesz. Ja z VILKI mam konflikt?, żartujesz sobie? Czy na poważnie to piszesz :D ? To już jak się odpowiada na czyjś post (nie musiał to być post VILKI równie dobrze innego uzytkownika) to jest się z nim w konflikcie? Skąd takie wnioski? :know:
Awatar użytkownika
Nicoletta

Nie z każdym, ale Ty masz taki jakiś ton wypowiedzi. Może nawet nie tylko do Vilkiego, ale też czasem do innych. 8)
To takie moje wrażenie SUBIEKTYWNE. Bez urazy oczywiście, bo jeszcze się obrazisz albo coś.
kajman

Po prostu taki ma swój styl. Ty masz swój, ja mam swój, on ma swój itede itepe.
temik3

Nicoletta pisze: ndz wrz 20, 2020 5:11 pm Nie z każdym, ale Ty masz taki jakiś ton wypowiedzi. Może nawet nie tylko do Vilkiego, ale też czasem do innych. 8)
To takie moje wrażenie SUBIEKTYWNE. Bez urazy oczywiście, bo jeszcze się obrazisz albo coś.
A nie uważasz, że tak samo można to odebrać w stosunku do Ciebie? Wyjaśnie raz jeszcze jeśli chodzi o VILKI żadnego konfliktu nie ma nie było, a to, że odpisałem na jego post to tylko wyłącznie dlatego, że zapytał skąd propozycja Big Cyca, Michał odpowiedział że moja i że na PW zgłosiłem i napisałem, że jeśli jest niezgodna z regulaminem to trzeba ją usunąć i że nie roszczę pretensji. To uważasz, że jakiś konflikt? To że wyjaśniłem skąd co się wzięło to źle? A to że napisałem że nie podobają mi się próby udoskonalenia TFP to moje zdanie czyż nie mogę go mieć? I czy to znaczy, że mam z kimś konflikt? Nie wmawiaj komuś czegoś czego nie napisał czy czegoś o czy nawet nie myślał. Ja żadnych złych intencji nie miałem i nie mam wobec nikogo. Nie nie obrażam się na nikogo jeśli o to chodzi. Pozdrawiam.
temik3

1. 6,0 Big Cyc - PÓŁ NA PÓŁ
2. 3,5 Nothing But Thieves - UNPERSON
3. 3,5 Travis & Susanna Hoffs - THE ONLY THING
4. 2,5 Biffy Clyro - SPACE
5. 2,5 Jefferson Starship - IT'S ABOUT TIME

6. 2,0 Bluszcz – LATA DWUDZIESTE

7,0 Daria Zawiałow - NIE MAMY CZASU
2,0 Incubus - OUR LOVE
7,5 Kazik - NIE MAM NA NIC CZASU BO OGLĄDAM SERIALE
0.5 Marc Almond - TEENAGE DREAM
0,0 Chemia - MODERN TIMES
2,0 Incubus - OUR LOVE
2,0 Melody Gardot & Sting - LITTLE SOMETHING
0,0 Savoy Brown - AIN'T DONE YET
4,5 Robert Plant & Patty Griffin - TOO MUCH A LIKE
0,0 Taylor Swift - MIRRORBALL
0,0 Oly. - HOLOGRAM
0,0 Matt Berninger - ONE MORE SECOND
0,0 The Dumplings - KOCHAM CIĘ, KOCHANIE MOJE
0,0 Rupesh Cartel - THE UNREST
0,0 Roger Taylor - ISOLATION
3,0 Krzysztof Zalewski - ZABAWA
0,0 Devin Townsend - WHY?
0,0 Ollie Wride - JULIETTE
0,0 Mr.Kitty & Nizimine Kakoi - MAKE IT RIGHT
0,0 Baranovski - LUBIĘ BYĆ Z NIĄ
Jeśli uznacie, że Big Cyc nie powinien być w zestawie to proszę o przesunięcie wszystkiego o oczko w górę. Tylko, żeby znów ktoś nie pomyślał, że coś mi nie pasuje.
Ostatnio zmieniony ndz wrz 20, 2020 5:35 pm przez temik3, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Nicoletta

temik3 pisze: ndz wrz 20, 2020 5:24 pm
Nicoletta pisze: ndz wrz 20, 2020 5:11 pm Nie z każdym, ale Ty masz taki jakiś ton wypowiedzi. Może nawet nie tylko do Vilkiego, ale też czasem do innych. 8)
A nie uważasz, że tak samo można to odebrać w stosunku do Ciebie? Wyjaśnie raz jeszcze jeśli chodzi o VILKI żadnego konfliktu nie ma nie było, a to, że odpisałem na jego post to tylko wyłącznie dlatego, że zapytał skąd propozycja Big Cyca, Michał odpowiedział że moja i że na PW zgłosiłem i napisałem, że jeśli jest niezgodna z regulaminem to trzeba ją usunąć i że nie roszczę pretensji. To uważasz, że jakiś konflikt? To że wyjaśniłem skąd co się wzięło to źle? A to że napisałem że nie podobają mi się próby udoskonalenia TFP to moje zdanie czyż nie mogę go mieć? I czy to znaczy, że mam z kimś konflikt? Nie wmawiaj komuś czegoś czego nie napisał czy czegoś o czy nawet nie myślał. Ja żadnych złych intencji nie miałem i nie mam wobec nikogo. Nie nie obrażam się na nikogo jeśli o to chodzi. Pozdrawiam.
o widzisz, a teraz się konfliktujesz ze mną :lol: już mi tu jakieś wmawianie zarzucasz itepe. A ja wyraziłam tylko opinię :)
Masz rację kajman, to chyba taki styl. :lol:
temik3

Naprawdę tak myślisz? :D :D :D Sorry bardzo Cię przepraszam, :D :D :D
TStudent
Listy Przebojów Trójki słucham od: nr 1856

Post autor: TStudent »

mateusz15 pisze: sob wrz 19, 2020 10:36 am Jeżeli ktoś woli włączyć playlistę Spotify z nowościami to zebrałem utwory w tym miejscu:
A dałbyś może radę, w miarę wolnego czasu i chęci, robić takie playlisty na Spotify co tydzień? Dzięki :)
TStudent
Listy Przebojów Trójki słucham od: nr 1856

Post autor: TStudent »

1. 10,0 Devin Townsend - WHY?
2. 10,0 Oly. - HOLOGRAM

3. 10,0 Robert Plant (with Patty Griffin) - TOO MUCH A LIKE
4. 9,0 Travis feat. Susanna Hoffs - THE ONLY THING
5. 9,0 Daria Zawiałow - NIE MAMY CZASU

8,5 Savoy Brown - AIN'T DONE YET
8,0 Mastodon - ORION
8,0 Marc Almond - TEENAGE DREAM
7,5 Chemia - MODERN TIMES
7,0 Kazik - NIE MAM NA NIC CZASU BO OGLĄDAM SERIALE
7,0 Jefferson Starship - IT'S ABOUT TIME
6,5 Biffy Clyro - SPACE
6,0 Melody Gardot & Sting - LITTLE SOMETHING
6,0 Taylor Swift - MIRRORBALL
5,0 Matt Berninger - ONE MORE SECOND
5,0 Baranovski - LUBIĘ BYĆ Z NIĄ
4,0 Incubus – OUR LOVE
3,0 Roger Taylor - ISOLATION
3,0 Big Cyc - PÓŁ NA PÓŁ
2,5 Mr.Kitty feat. Nizimine Kakoi - MAKE IT RIGHT
2,0 Bluszcz – LATA DWUDZIESTE
2,0 Krzysztof Zalewski - ZABAWA
1,5 Ollie Wride - JULIETTE
1,0 The Dumplings - KOCHAM CIĘ, KOCHANIE MOJE
0,5 Rupesh Cartel - THE UNREST
0,0 Nothing But Thieves - UNPERSON
kajman

Ciekawie wyglądają utwory z notą 7,5 i 7 bez punktów, a na miejscach 4 i 5 z oceną 2,5.
Awatar użytkownika
VILKI

ale się tu rozpędziliście :shock: jaki konflikt?? :shock: :shock: z temikiem bardzo się lubimy (a przynajmniej z mojej strony tak jest) a co do propozycji temika jak najbardziej jest zgodna. po prostu zgłupiałem gdy ją zobaczyłem bo notuje sobie kto co zgłasza :) nie rozumiem jedynie (podobnie jak kajman) co temik ma na myśli mówiąc o zmianach. bo przecież nie ma żadnych.. :shock:
kajman

A to już wyjaśnił:
temik3 pisze: ndz wrz 20, 2020 5:24 pm A to że napisałem że nie podobają mi się próby udoskonalenia TFP to moje zdanie czyż nie mogę go mieć?
Wygląda że poprzednio to był trochę skrót myślowy.
temik3

kajman pisze: ndz wrz 20, 2020 7:59 pm Ciekawie wyglądają utwory z notą 7,5 i 7 bez punktów, a na miejscach 4 i 5 z oceną 2,5.
A to dlatego, że mi się podobają ale za często tych wykonawców jest tutaj. Dla mnie Kazik z 3 najlepszych na płycie, w sumie Daria niby nowa, ale też dosyć jej było.
temik3

VILKI pisze: ndz wrz 20, 2020 8:01 pm ale się tu rozpędziliście :shock: jaki konflikt?? :shock: :shock: z temikiem bardzo się lubimy (a przynajmniej z mojej strony tak jest) a co do propozycji temika jak najbardziej jest zgodna. po prostu zgłupiałem gdy ją zobaczyłem bo notuje sobie kto co zgłasza :) nie rozumiem jedynie (podobnie jak kajman) co temik ma na myśli mówiąc o zmianach. bo przecież nie ma żadnych.. :shock:
Ja też tak sądzę, zresztą nawet jak mam sprzeczne zdanie z kimkolwiek to nie znaczy że go nie lubię, bo jak można kogoś nie lubić jak się go nie zna. Znam z forum Artura, bobby-X, wwasa, konwickiego, llucky i myslę, że bardzo ich polubiłem, więc chyba nie można mówić o konflikcie jakimkolwiek z kimkolwiek :D :D :D . A o zmianach to mówiłem z kontekście prób w złym moim zdaniem momencie. Przecież spotykamy się w piatek w wiekszej liczbie i przez 3 godziny możemy podyskutować co zrobić i ustalić jakiś plan działania, bo ciągle mamy czas na jakiekolwiek zmiany. Ale to tylko moje zdanie. Jesli z czymś się nie będę zgadzał to napiszę, ale jak większość ustali inaczej to będzie tak jak ustali i do tego się podporządkuje, Nie można robić czegoś na hurra, bo za moment znów będziemy robić powtórkę.
Dziękuję.
ODPOWIEDZ