W tym tygodniu miałem problem, którego z Panów: Fisha czy Roberta, postawić na wyższej pozycji. W następnym tygodniu - niestety - tego problemu już miał nie będę

Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Yes no to wiadomo, nie da się nie znać tego dżingla, z Jacksonem też raczej nie było problemu, ale przy The Cars musiałem guglać przy pomocy słów, które padają w piosence, na początku myślałem, że to Falco śpiewa
Czegóż się spodziewałaś? Poziom muzyczny tutaj jest znacząco niższy niż to, co jeszcze lp3 proponowała do not. 1998. Zapomnij, że Twoje (czy moje) preferencje będą się tutaj utrzymywały dłużej niż było to na lp3
Komisję trza powołać do zbadania "zjawiska"
Eh...
Ale przecież masz dopiero 14. notowanie
Szkoda że spadają, ale po mojej propozycji mogłem się tego spodziewać w tym tygodniu. Oby za tydzień jeszcze się utrzymała!
Fajne te nowości w Poczekalni i tutaj szczególnie cieszy Michał, i też się zastanawiam czy tu nie będzie mu lepiej niż gdyby miał wejść do Top 30? A na pewno u mnie awansuje, bo wypadły mi z dziesiątki te same kawałki, o które martwił się kajman.
Co to są za bezeceńskie ruchy na naszej liście???
A ta piosenka promuje film o Tomaszu Komendzie, pod tym sam tytułem i to zapewne też tłumaczy jej sukces u nas, i to że nie ma jej na ostatnim albumie Kazika?
Można było strzelać. Więc... następnym razem namawiam do podjęcia takiej próby.