3. - bez znaczenia, nawet od razu

B.
2. - w sumie dziwna ankieta, bo ja jestem przeciwny ograniczeniom, więc skoro arbitralnie ma być jakaś karencja, to 1 tydzień.
Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72
O matka to aż tak to odebrałeś? Gdzie ja napisałem że nie można głosować na 10 utworów jednego wykonawcy? Czytaj ze zrozumieniem. Napisałem, że jesli ktoś chce mieć w zestawie X utworów to przez takie wprowadzenie osłabi te co są na liście, bo chyba normalnym jest, że 2,3,4,5,6 piosenka nie zdobędzie 10 pkt. tylko każda o jeden mniej.
Ale ja pisałem o LP3 tylko i wyłącznie.
I przede wszystkim przy mniejszej liczbie głosujących.
No chyba chciałeś go wprowadzić nie dopuszczając czwartego utworu do zestawu.
A co w niej jest trudnego. Ale jeżeli nie dałoby się tego połączyć to ja się wycofuję z luzera.
Właśnie tak napisałem przy pytaniu.
to może warto mieć skrzynkę wolną aby móc dostawać wiadomości
tylko przy 30 osobach, które średnio zgłasza propozycje co tydzień podział na 3 grupy nic nie zmieni. liczba piosenek w zestawie pozostanie podobna.
Tak zgłaszałem tą opcję, jako propozycję lecz nie wiążącą. Też byłbym za lekkim zwiększeniem zestawu, ale niekoniecznie. Przy propozycji kajmana zestaw by się uszczuplił pewnie o jakieś 5-6 utworów i byłby w granicach 60-65. To by zwiększało liczbę punktów zdobytych przez piosenki w założeniu, że bd głosować 40 osób. No ale jak zmniejszy się liczba utworów to moim zdaniem zmniejszy się liczba głosujących i ten temat dla mnie jest nie do przyjęcia. Ja akurat dziś nie mam problemu z 10 utworów, ale jak mniemam kilku uczestników ma. Być może przy większej liczbie utworów w zestawie przybędzie uczestników? Nie mam pojęcia. Ja ze zmianami jakimikolwiek zaczekałbym przynajmniej do końca roku. Czasami nie warto robić coś pospiesznie, 15 notowań i już zmiany?4989341 pisze: ↑śr wrz 09, 2020 9:38 am zgadzam się, że zestaw z 70piosenkami to mały zestaw
należy coś zrobić, aby lista była w graniach 100tki i aby w zestawie każdy miał swoich reprezentantów.
ostatnio podczas dyskusji ktoś (przepraszam, nie pamiętam kto) zaproponował propozycję o awansie 50% utworów zgłoszony
można ta propozycję wrzucić jako 2c lub d
Dla Twojego spokoju ducha (w nawiasie) dodam, że można też zmniejszyć zestaw.
Ależ próbuję, tylko cały czas wyskakuje mi błąd: "Wysyłany formularz był nieprawidłowy. Proszę spróbować ponownie."
Tak jest, wychodzi na to że wszystkie piosenki są laureatami i to jest trochę śmieszne.
Tu już nie mieszajmy, to spokojnie może być zapisane jako 2c.
Ale to nie jest Twój głos w ankiecie, tylko propozycja jej uzupełnienia?
To nie zmiany, to uzupełnienie luk.
Dlatego napisałem 20 osób, to jest mniej więc połowa uczestników, ale nawet jak będzie ich 19 lub ciut mniej, a przewaga jednej z opcji zdecydowana, to nie możemy przecież przejść obojętnie wobec takiego werdyktu.
I masz do tego prawo, tylko że ja w ankiecie o to akurat nie pytałem.
Proszę o konkretne odpowiedzi, ale rozumiem, że w tym przypadku spokojnie mogę zaznaczyć jedynkę?
No, na pewno więcej, skoro w dwóch ostatnich notowaniach WSZYSTKIE utwory punkty otrzymały (o ile dobrze pamiętam).
A faktycznie tak działa, bo z folderu do folderu absolutnie się przenieść nie da!
Co masz konkretnie na myśli, bo już chyba zapomniałem, a na pewno czytałem o Twoich obiekcjach.jollyroger72 pisze: ↑śr wrz 09, 2020 1:54 pm Co było dobre, to i tak zostało spaprane na początku, więc nie przedstawiam konkretnych propozycji.