47 . 39 . 02 . Savage - I LOVE YOU 16
48 . NN . 01 . Stereophonics - DON'T LET THE DEVIL TAKE ANOTHER DAY 10
49 . NN . 01 . Harry Styles - WATERMELON SUGAR 12
Kurara została wprowadzona na TFP po pierwszej selekcji nowości, czy są jeszcze jakieś wprowadzone przez nas nowości od not, 1? czyli 11 tygodniowe? wiem musze czekac do końca i sprawdzić na zestawieniu, bo rekordzistki 13 tygodniowe są, czyli głosujemy od 3 miesięcy, jak ten czas leci
Kurara została wprowadzona na TFP po pierwszej selekcji nowości, czy są jeszcze jakieś wprowadzone przez nas nowości od not, 1? czyli 11 tygodniowe? wiem musze czekac do końca i sprawdzić na zestawieniu, bo rekordzistki 13 tygodniowe są, czyli głosujemy od 3 miesięcy, jak ten czas leci
VILKI pisze: ↑pt wrz 04, 2020 8:57 pmpoczekalnię dziś opuszczają (ale z opcją powrotu)
47 . 39 . 02 . Savage - I LOVE YOU 16
48 . NN . 01 . Stereophonics - DON'T LET THE DEVIL TAKE ANOTHER DAY 10
49 . NN . 01 . Harry Styles - WATERMELON SUGAR 12
Lato odchodzi, to i arbuzy odchodzą i wyznania miłosne
Utracony Raj w poczekalni jeszcze
ale to dość nisko i chyba wyleci, a Kurara trzyma się lepiej
kajman pisze: ↑pt wrz 04, 2020 8:51 pm
Zastanawiam się czy to gorsze muzycznie czy textowo.
tekstowo wymiata (sorry za wymiata, miałem nie używać tego słowa)
dla mnie to jeden z superkoszmarów ever
ja tam zawsze lubiłem celne komentarze do naszej rzeczywistości i muzyków, którzy traktowali tą rzeczywistość z dystansem i ironią a nawet stosowali w muzyce humor, z zagranicznych np. Frank Zappa był takim artystą
Nicoletta pisze: ↑pt wrz 04, 2020 8:59 pm
Fish oczko w górę, co cieszy ale SDM w dół ... I to sporo .....
SDM też mnie smuci, widocznie już prawie każdy głosujący jest szary (biała część dała trochę bieli czarnej, a czarna czerni białej) i nie potrzebuje tej piosenki
santosz pisze: ↑pt wrz 04, 2020 8:55 pm
tekstowo wymiata (sorry za wymiata, miałem nie używać tego słowa)
dla mnie to jeden z superkoszmarów ever
ja tam zawsze lubiłem celne komentarze do naszej rzeczywistości i muzyków, którzy traktowali tą rzeczywistość z dystansem i ironią a nawet stosowali w muzyce humor, z zagranicznych np. Frank Zappa był takim artystą
No teraz np. Organek, czy Taco Hemingway to też wykorzystują
kajman pisze: ↑pt wrz 04, 2020 9:04 pm
Arbuzy jeszcze są. No i przypomniałem sobie, że u mnie w zamrażalniku co najmniej od wczoraj.
właaśnie! ostatnio mi nagadałeś o mrożonym arbuzie więc postanowiłem wrzucić do zamrażalnika. przypomniałem sobie o nim następnego dnia jak był zmrożona na kość
gioconda2 pisze: ↑pt wrz 04, 2020 9:03 pm
SDM też mnie smuci, widocznie już prawie każdy głosujący jest szary (biała część dała trochę bieli czarnej, a czarna czerni białej) i nie potrzebuje tej piosenki
U mnie się nie załapał, bo muzycznie tylko bardzo dobry, a textów nie biorę pod uwagę.
TStudent pisze: ↑pt wrz 04, 2020 8:12 pm
a mogę odebrać ją trochę później?
No ma się rozumieć, że tak.
gioconda2 pisze: ↑pt wrz 04, 2020 8:10 pm
on miał łatwiej, bo jest tu dłużej
Oj tam, raptem o rok! Tylko że on bardzo dużo pisze!
miał też więcej czasu do namysłu, bo ja odpowiedziałam po kilku minutach, a on po kilku godzinach... może nagroda pocieszenia ? bo jak na 3,5 miesiąca pobytu tu - znam Cię wystarczająco dobrze