Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Sorry źle się wyraziłem, chodziło mi o to, że w 10 notowaniu wszedł na listę i teraz może wejść w 14. Czyli będzie dodany do głosowania na 14 TFP.
No Ja poruszyłem inną kwestię Ty poruszasz inną i też masz rację bo zawsze znajdzie się ktoś, że może mieć pretensje. Dlatego też dla mnie ta zamrażarka nie jest do końca zadowalająca. Z drugiej znów strony gdybyśmy dopuszczali cztery utwory jednego wykonawcy to co by było gdyby, był Bół, Noże, 25 lat, Gai i ktoś by dodał 5? Zawsze bd problem. Musiałby być zakaz dodawania piątego gdy nie wypadnie jeden z czterech. A jakby był duet Kazik / Panas to co piąty czy nie piąty? Vhyba nie będziemy aż do tego stopnia rozciągać regulaminu, bo jakby nie zrobił to nie dogodzisz.jollyroger72 pisze: ↑sob sie 15, 2020 3:43 pm Sorry, że tak post pod postem, ale tak chyba trzeba...
A co z hipotetyczną sytuacją (dajmy na to Kazikiem), kiedy nie ma on żadnego utworu w zestawie do głosowania. Nagle w jednym tygodniu padają dwie propozycje w jego wykonaniu, zostają poddane ocenie i obie mieszczą się w czołowej dziesiątce. Co wówczas?
Ależ nie. Poprzedni został dodany do głosowania na 9, to kolejny może być dodany do zestawu na 13.
13+4=17.
Mogą, tylko ten drugi może zaczekać. Po jakimś czasie może być nawet pięć, ale te poprzednie muszą się utrzymać.jollyroger72 pisze: ↑sob sie 15, 2020 3:31 pm Tak jakby nie mogły być dwa Kaziki w zestawie do głosowania.
jollyroger72 pisze: ↑sob sie 15, 2020 3:43 pm A co z hipotetyczną sytuacją (dajmy na to Kazikiem), kiedy nie ma on żadnego utworu w zestawie do głosowania. Nagle w jednym tygodniu padają dwie propozycje w jego wykonaniu, zostają poddane ocenie i obie mieszczą się w czołowej dziesiątce. Co wówczas?
Bardzo precyzyjne wytłumaczenie, bo taką właśnie sytuację już dawno omawialiśmy i takie reguły zostały ustalone.
ZESTAW DO GŁOSOWANIA #9 :
Fajnie, że to zgłaszaszdarewski pisze: ↑sob sie 15, 2020 5:36 pm Moja propozycja: Maciej Meller - Frozen
https://www.youtube.com/watch?v=vI8__YEsAbs
Ktoś jeszcze popiera kajmana w tej opinii? Bo jak nie, to prześlemy do regulaminu tę poprawkę: "8] W zestawie może znajdować się dowolna liczba piosenek jednego wykonawcy, o ile będzie przestrzegana karencja 4 tygodni (między jednym dodaniem utworu do zestawu, a kolejną taką próbą), chyba że wcześniej wypadnie z niego jedna z obecnych tam piosenek tegoż (omawianego wykonawcy)."
Też mam takie samo zdanie.
Dokładnie pisałem o takiej sytuacji z jednym utworem w zestawie. Ale też pisałem o tym czy solo czy w duecie np.. A o tym nie piszecie, a to ważniejsza sprawa niż to o czym piszecie.kajman pisze: ↑pn sie 17, 2020 3:25 pm Ja się wypowiadałem w zupełnie innej sprawie. Była tam mowa o sytuacji, w której jedyna piosenka Kazika miała wypaść. I tylko o tej sytuacji. Ale powiedzmy, że w zestawie jest pięć utworów jakiegoś wykonawcy, a w zamrażarce czeka szósty. To jak jeden z tych pięciu wyleci, to dokładamy kolejny, żeby znów było pięć, czy odczekujemy te tygodnie, które pozostały?