Coma - Leszek Żukowski
Coldplay - The Scientist
Evanescence - My Immortal
Metallica - Turn The Page
Te utwory wlasnie nie zadluguja na to by sie znalezc w zestawie jak coldplay to don't panic moze predzej coma to dopiero sie usmialem kto na to zaglosuje turn the page cover i po co?? whiskey jeszcze rozumiem byl to wielki przeboj w trojce evanescence z tym utworem to już po prostu kpina z topu. Tyle na ten temat.
PS
no tak kolejny utwór z tena
Pearl Jam - Black chyba nie choc fajny
Jak słyszę Nosowską jak męczy siętak na pograniczu dziesiątki, to żałuję że jednak singlem nie jest "Kasitet romans". To mógłby być numer jeden (a przynajmniej pierwsza trójka).
Ale też na minus na pewno działa to, że strasznie dużo teraz jej się narobiło wokalnie na Liście i głosy się rozbijają - na 3 (a nawet 4, bo Król jeszcze) piosenki.
marsvolta pisze:
Te utwory wlasnie nie zadluguja na to by sie znalezc w zestawie jak coldplay to don't panic moze predzej coma to dopiero sie usmialem kto na to zaglosuje turn the page cover i po co?? whiskey jeszcze rozumiem byl to wielki przeboj w trojce evanescence z tym utworem to już po prostu kpina z topu. Tyle na ten temat.
PS
no tak kolejny utwór z tena
Pearl Jam - Black chyba nie choc fajny
Trudno, tak zagłosował naród forumowy w zeszłym roku .
Akurat co do Coldplaya to wybór jest dobry, a na Comę to byś się zdziwił ile ludzi by zagłosowało. Co do Turn the page faktycznie lekka przesada, ale takie są zasady demokracji niestety. Evanescence akurat zgadzam się z tobą. Blacka nie znam (co raczej nie działa na jego korzyść jako propozycja do Topu), ale Pearl Jam ma bardzo aktywny i pewny elektorat, gdyż jego fani w Polsce może nie są szczególnie widoczni, ale bardzo wierni.
I to nie było głosowanie jak w tym roku, czyli nasze ulubione brakujące, tylko takie, które uważamy za mające szanse na Topie.
Ostatnio zmieniony sob lis 24, 2007 10:27 pm przez Miszon, łącznie zmieniany 2 razy.
wyslales teraz? tak, to o ten zestaw mi chodzilo.
Balonik powiedzial, zeby sie wstrzymac z glosowaniem jeszcze, bo beda dodawac jakies utwory.
Super. Szkoda że dopiero teraz się zorientowali . A ja dwa tygodnie temu zagłosowałem, bo nie było reakcji na przypomnianie o nowych piosenkach do zestawu... Zostają jeszcze kartki (jak co roku zresztą). Tylko że zamiast trzech będzie trzeba z pięć wysłać w takim razie (zawsze wysyłam "zestaw podstawowy", "zestaw dodatkowy" zmieniony o około połowę w stosunku do podstawowego i "alternatywny", czyli piosenki, których nie ma w zestawie, nie majace szans na pierwszą setkę plus ewentualnie moje pierwsze miejsce).
O jak się cieszę z informacji o skoku AMJ! "Zrób, co możesz" to jedna z najoryginalniejszych piosenek z ostatniej płyty. Ale UWAGA: już za 2 tygodnie rusza nowy singiel Anny Marii Jopek i w dodatku będzie dostępny w sklepach!!! Wszystkich, dla których ostatnie piosenki AMJ były nieco za trudne uspokajam: tym razem będzie to piękna ballada, w starym stylu Anny Marii. Polecam już teraz. Nosi ona tytuł "Skłamałabym"
Ostatnio zmieniony sob lis 24, 2007 10:31 pm przez Jopkolog, łącznie zmieniany 3 razy.