Nawet we dwóch nie utrzymamy jej w top 30. Ale wspomogę Cię, Bracie
Byle była mocno schłodzona, bo upał okrutnykonwicki1980 pisze: czw sie 13, 2020 10:10 pm Wyślecie jakąś flaszkę do Port Royal i może się złamie

Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Nawet we dwóch nie utrzymamy jej w top 30. Ale wspomogę Cię, Bracie
Byle była mocno schłodzona, bo upał okrutnykonwicki1980 pisze: czw sie 13, 2020 10:10 pm Wyślecie jakąś flaszkę do Port Royal i może się złamie

kurcze jolly! tylko jeden punkcik będę mógł zaliczyćjollyroger72 pisze: czw sie 13, 2020 11:02 pm
Nawet we dwóch nie utrzymamy jej w top 30. Ale wspomogę Cię, Bracie![]()
Nie ma takiego regulaminu, który nakazywałby liczyć za 1 pkt. Powinieneś zaliczyć 10. A najlepiej 55
i tu na dole piszemy propozycja:
Tylko, że zgłoszenie w Gabinecie Cieni nie będzie chyba brane pod uwage przy nowościach. Trzeba raczej tutaj zgłaszać.FOXD pisze: pt sie 14, 2020 12:45 am ^^
Bo zapewne po staremu większość zgłasza w w wątku "Gabinet Cieni"Chcę się tylko upewnić jak jest, by nie tworzyć bałaganu.
Pamiętasz, co śpiewała ANIA?
jak najbardziej
dla mnie osobiście pełni fajną rolę bo dowiaduje się o nowych singlach (ale oczywiście zgłaszanie tam propozycji nie jest brane pod uwagę do naszej listy)gioconda2 pisze: pt sie 14, 2020 12:52 am Nie, do Gabinetu Cieni teraz to sporadycznie ktoś coś zgłasza i nie bardzo wiem, jaką teraz pełni rolę