Wojtasss pisze:przciesz to banalne kto wypad White raz dwa trzy i Gahan chyba ze sa 4 nowosci
Może polecieć np. Maroon bo już za długo siedzi, a Gahan pójdzie w gorę.
czy to poważny post czy żart?? o czym wy mówicie??
Już nieraz piosenki wypadały z 2 dziesiątki i to szczegolnie takie, ktore dogorywając niespodziewanie się podniosły. Maroon jak ulał pasuje do tej koncepcji.
A to już dla mnie szok, bo liczyłem na 10 edla tej piosenki. W takiej sytuacji to niespodziewanie może jeszcze wyżj być Jesteśmy na wczasach.
Miszon pisze:"Strachy na Lachy" jako nowość w zestawie - super wybór . Miła niespodzianka bardzo. Jeszcze wczoraj leciało u Owczarka. Wygląda mi na jeden z lepszych kawałków na płycie.
Z tych co słyszałem na mnie robi najgorsze wrażenie.
heh, no to się nie dogadamy .
Ale dużo lepsza "szklana góra" jest. Czy chociaż tu się zgodzimy?
Ja tam się zgodze "Walka..." może nie najlepsza, ale najbardziej "przebojowa"
17 (+1). Z kolejnym sztandarowym utworem Młynarskiego Raz Dwa Trzy poradzili sobie lepiej niż będąc na wczasach i nawet nadali mu własny styl, mimo że nie wyszło tak pięknie jak w innej przeróbce, którą dziś usłyszymy.
Wybaczcie, że tak to porównam, ale sytuacja wydaje się być troszkę podobna do... Archive - już mieli spaść, ale jeszcze kilka razy odbili się do góry (raz nawet na 6. miejsce)
ksch pisze:Wybaczcie, że tak to porównam, ale sytuacja wydaje się być troszkę podobna do... Archive - już mieli spaść, ale jeszcze kilka razy odbili się do góry (raz nawet na 6. miejsce)
Tylko jest jedna róznica . Miedzy utworami jest przepaść.......
ksch pisze:Wybaczcie, że tak to porównam, ale sytuacja wydaje się być troszkę podobna do... Archive - już mieli spaść, ale jeszcze kilka razy odbili się do góry (raz nawet na 6. miejsce)
Tylko jest jedna róznica . Miedzy utworami jest przepaść.......
Przepaść? Mało powiedziane. Porównałem tylko ich sytuację
Tak czułem, że Knopfler spadnie. Utwór fajny ale jakoś nie da się z tego zrobi przeboju. A to dziwne bo taka Katie robi to bez przerwy tak właśnie tylko z gitarą. Ludzie wolą młodośc i nie ma sie czemu specyjalnie dziwic.