gioconda2 pisze: wt sie 11, 2020 9:57 pm
W wyrazie mam zamień drugie "m" na "n" i połącz z owcami oraz z tym co napisał
bear
"jak biec do końca, potem odpocznę, potem odpocznę, cudne man-owce, cudne man-owce"
Po pierwsze szukałem w utworach z LP3, po drugie SDM najlepiej znam i najbardziej lubię po roku 2000. I o ile cudne manowce mi się kojarzą to to co przed nimi kompletnie nie.
To skoro jest po angielsku to w jakiej piosence słyszałem słowa: Dysko rożen (tytułu pieśni nie zdradzę, bo to właśnie jest to, co słyszałem nieprawidłowo).
I skoro weszliśmy na utwory spoza LP3 to może ktoś znajdzie, co słyszałem jako W oknie w Ciągle pada Czerwonych Gitar.
Kolega bear kiedyś opowiadał mi historię, jak jego kolega rąbnął się w tekście MRWZ, ale jeżeli będzie chciał, to sam napisze.
No i przyszedł mi do głowy pewien fragment i nie pamiętałem z jakiego to utworu. Udało mi się to wygóglać i okazało się, że to też z Ciągle pada. Najśmieszniejsze jest, że początkowo myślałem, że tam jest Z ptaszkiem, a potem stwierdziłem się, że byłem w błędzie i jest tam Z piaskiem. A jak teraz znalazłem to okazało się, że jest jeszcze inaczej. A jak, może ktoś znajdzie.